Het Juridisch Loket is een onafhankelijke, door de overheid gesteunde organisatie. Iedereen met een juridische vraag kan hier kosteloos aankloppen. Maar ook bij ons kunt u terecht voor gratis juridisch advies en hulp. Ook ons specialistisch advies is kosteloos, net als bij het loket. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het bepalen van de haalbaarheid en het indienen van een (schade)claim.

Misschien klinkt het vreemd: gratis gespecialiseerde juridisch advies en bijstand. Maar het is wél mogelijk! Omdat in de wet is bepaald dat de kosten voor rechtsbijstand voor rekening komen van de aansprakelijke partij, betaalt u niets aan ons. Wij verhalen namelijk alle kosten – dat zijn onze kosten én uw materiële en immateriële schade – op de voor deze schade verantwoordelijke partij. Dus als de aansprakelijkheid volledig wordt erkend, is onze deskundige bijstand en juridische hulp geheel kosteloos voor u. Daarnaast krijgt u de beschikking over uw volledige schadevergoeding.

juridisch adviesProfessioneel juridisch loket

Het opgelopen letsel door een ongeval kan een grote impact hebben op uw leven. Het is dan goed om te weten dat een deskundige belangenbehartiger de afwikkeling van uw letselschade voor u regelt. Zo kunt u zich op uw herstel richten. Met de inschakeling van één van onze letselschadespecialisten verzekert u zich van een professionele schadeafhandeling. Want Drost Letselschade is al meer dan dertig jaar specialist op dit gebied en onze letselschade-experts zijn juridisch geschoold door genoten vakopleidingen en jarenlange ervaring.
Onze letselschade-experts zijn lid van de Stichting Nederlands Instituut voor Register-Experts (NIVRE), Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS) en/of de Nederlandse Vereniging voor Rechtskundige Adviseurs (NVRA). Daarnaast heeft Drost Letselschade het Nationaal Keurmerk Letselschade.

Juridisch advies nodig?

Wij nemen graag in nauw overleg met u de juridische afwikkeling van uw zaak op ons. Bij ons weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Uw schadeclaim is bij ons ‘juridisch loket’ in goede handen. Wilt u hier meer informatie over of bent u op zoek naar juridisch advies? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, stuur een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?Doe de letselschadetest of neem vrijblijvend contact op