Drost Letselschade is het juridisch loket bij letselschade

Met het Juridisch Loket wordt meestal bedoeld: de onafhankelijke, door de overheid gesteunde organisatie, die iedereen met een juridische vraag gratis helpt. Ook bij Drost Letselschade kunt u terecht voor gratis professionele juridische hulp en advies. Vooral bij het bepalen van de haalbaarheid en het indienen van een (schade)claim is deskundigheid onontbeerlijk. Het mooie is dat ons specialistisch advies, net als bij het Juridisch Loket, deskundig en toch gratis is. Ga daarom voor juridische hulp en bijstand na een ongeval na Drost Letselschade.

Gratis juridisch advies

Het lijkt u misschien vreemd: gratis gespecialiseerde juridische bijstand. Maar dat is mogelijk, omdat in de wet is vastgesteld dat de kosten voor rechtsbijstand voor rekening komen van de aansprakelijke partij. Wij verhalen dan ook uw materiële en immateriële schade op de voor deze schade verantwoordelijke partij. Of op diens verzekeraar. Als de aansprakelijkheid volledig wordt erkend, is onze deskundige bijstand geheel kosteloos voor u. Wij verhalen onze kosten ook op de tegenpartij en u krijgt de beschikking over uw volledige schadevergoeding.

Professioneel juridisch loket

Het opgelopen letsel door een ongeval kan een grote impact hebben op  uw leven. Dan is het goed te weten dat een deskundige belangenbehartiger de afwikkeling van uw letselschade voor u regelt. Zodat u zich op uw herstel kunt richten. Met de inschakeling van één van onze letselschadespecialisten verzekert u zich van een professionele schade-afhandeling. Drost Letselschade is al 25 jaar specialist op dit gebied en onze experts zijn juridisch geschoold door genoten vakopleidingen en jarenlange ervaring. Wij nemen graag in nauw overleg met u de juridische afwikkeling van uw zaak op ons. Bij ons weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Uw schadeclaim is bij ons ‘juridisch loket’ in goede handen.

Yme Drost, juridisch loket

Letselschade-expert Yme Drost, re

Meer weten Juridisch Loket?

Wilt u meer weten over ons juridisch advies bij letselschade? Heeft u vragen over juridische zaken met betrekking tot uw schadeclaim en schadevergoeding? U kunt uw vragen vrijblijvend voorleggen aan één van onze letselschade-experts. Dat kan via ons gratis telefoonnummer: 0800 – 2490300, via een e-mail: info@drost.nl of via het contactformulier op deze website.

Voor vragen over andere juridische zaken kunt u terecht bij het juridisch loket van de overheid.