Drost Letselschade is één van de bekendste en grootste letselschadebureaus van Nederland. U kunt bij ons terecht voor kosteloze, professionele juridische hulp en advies. Vooral bij het bepalen van de haalbaarheid en het indienen van een (schade)claim is deze deskundigheid onmisbaar. Heeft u deskundig en kosteloos advies nodig dan bent u bij ons letselschadebureau aan het juiste adres. Ons bekwame, ervaren en deskundige team staat u in de regel kosteloos bij en regelt alles voor u.

Drost Letselschade zet zich als letselschadebureau alleen in voor slachtoffers. Inmiddels vonden tienduizenden slachtoffers hun weg naar Drost Letselschade. Wij verhalen uw materiële en immateriële schade (smartengeld) op de verantwoordelijke partij of op diens verzekeraar. Als de aansprakelijkheid volledig wordt erkend, is onze juridische hulp geheel kosteloos voor u. Zo krijgt u de beschikking over uw volledige schadevergoeding. Wilt u weten wat uw rechten, kansen en aandachtspunten zijn? Neem gratis contact met ons op. Wij helpen u graag!ons letselschadebureau

Kosteloze rechtsbijstand na een ongeval

Als de aansprakelijkheid volledig wordt erkend, dan bepaalt de wet (art. 6:96 BW) dat de bijstand van uw eigen gekozen letselschade-expert door de aansprakelijke partij moet worden betaald. Daarom is deskundige bijstand van Drost Letselschade kosteloos voor u. Zo krijgt u de beschikking over dat waar u recht op hebt: uw volledige schadevergoeding. Niet alle letselschadebureaus werken op deze manier, maar Drost wel; wij staan voor uw belang.

Wij raden u sterk af om na een ongeval in zee te gaan met een letselschadekantoor dat werkt op basis van ‘no cure no pay’. Want u moet dan een percentage van uw schade (vaak tenminste 15% excl. btw) aan dat kantoor afstaan. Dat is nergens voor nodig. Het is uw schade en u heeft recht op de volledige schadevergoeding.

Professioneel letselschadebureau: uw letsel, onze zorg!

Onze juristen kennen hun vak als geen ander en zijn veelal als Register-Expert ingeschreven bij het NIVRE. Daarnaast heeft Drost het Nationaal Keurmerk Letselschade. Bij ons weet u zeker dat u bij een professioneel kantoor bent. Hoewel wij hoog juridisch geschoold zijn, spreken wij toch uw taal. U staat als slachtoffer bij ons centraal.

De kwaliteit van ons kantoor wordt mede mogelijk gemaakt door:

Letselschade opgelopen?

Plan kosteloos een afspraak of neem contact op.