Een medische expertise bewijst uw letselschade
Bij de afwikkeling van uw letselschade, kan er onduidelijkheid bestaan over de lichamelijke, of psychische gevolgen van het door u opgelopen ongeval, of de bij u gemaakte medische fout. Voordat uw schade kan worden afgewikkeld, zal er duidelijkheid over uw medische toestand moeten komen. Die duidelijkheid kan worden gebracht door het ondergaan van een medische expertise. Aan een onafhankelijke arts of specialist wordt dan gevraagd zijn oordeel uit te spreken over de lichamelijke en/of psychische gevolgen van het opgelopen letsel. Een medische expertise dient dus eigenlijk ter verkrijging van bewijs. Pas als aangetoond kan worden welke klachten wèl een gevolg van het ongeval (of de medische fout) zijn, en welke niet, kan de schade worden geregeld.

Een medische expertise kan eenzijdig worden gevraagd, maar ook door het slachtoffer en de aansprakelijke partij gezamenlijk. In dat laatste geval wordt dan vaak van tevoren afgesproken, dat partijen zich op voorhand neerleggen bij de uitkomst van de expertise. Bij een eenzijdige expertise is dat niet altijd het geval. De andere partij heeft dan meestal het recht om een contra-expertise te verzoeken.

Drost bewerkstelligt uw medische expertise

Bent u slachtoffer van letselschade en wordt in uw zaak gediscussieerd over de vraag of uw lichamelijke en/of pyschische klachten gevolg zijn van het door u opgelopen letsel? Dan regelt Drost voor u dat u een medische expertise kunt ondergaan. Drost overlegt met de aansprakelijke partij en komt met een voorstel voor de expertise. Drost Letselschade neemt uw zorgen weg en regelt uw schade. En dat is wel zo prettig. Want dat u letsel hebt opgelopen en daardoor een medische expertise moet ondergaan, is al vervelend genoeg!

Meer weten over een Medische Expertise Letselschade?

Wilt u weten wat Drost Letselschade voor u kan betekenen? Of hebt u vragen over uw letsel, of over een medische expertise bij letselschade? Neem dan vrijblijvend en zonder kosten contact met ons op. Bel ons voor gratis en vrijblijvend advies op 0800 – 2490300, stuur een e-mail naar: info@drost.nl, of vul het contactformulier in op deze site. Dan weet u snel waar u aan toe bent!