Letselschade experts van Drost zijn Register-Expert
Drost Letselschade mag met recht ‘expert’ op het gebied van letselschade worden genoemd. Niet alleen vanwege onze ruime juridische kennis en ervaring, maar ook vanwege onze fatsoenlijke manier van werken. Onze ervaren letselschade experts zijn als Register-Expert ingeschreven in het register van het Nederlands Instituut van Register Experts (NIVRE) en/of lid van het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS). Zo houden wij ons bijvoorbeeld aan de Gedragscode Behandeling Letselschade van De Letselschade Raad. Die gedragscode biedt waarborgen voor een nette behandeling van uw letselschadezaak. Zoals het hoort. De experts van Drost Letselschade voldoen aan de eisen van permanente educatie. Hun kennis is daardoor altijd up-to-date.

Letselschade expert

De letselschade experts van Drost Letselschade staan bekend om hun transparantie en eerlijkheid. Een goede illustratie hiervan is het feit dat onze diensten voor u als cliënt bijna altijd kosteloos zijn. Na een ongeval verhalen wij onze kosten namelijk op de aansprakelijke partij of diens verzekering. En niet op u. De wet bepaalt namelijk dat de rechtsbijstand kosten voor rekening komen van de aansprakelijke partij. Bij Drost krijgt u dus de volledige schadevergoeding en worden de kosten van rechtsbijstand verhaald.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de diensten van ons als letselschade expert? Neem dan gratis contact op via: telefoonnummer 0800 – 2490300, stuur een e-mail: info@drost.nl, of vul het contactformulier in.