Drost Letselschade mag met recht een expert op het gebied van letselschade worden genoemd. Niet alleen vanwege onze ruime juridische kennis en ervaring, maar ook vanwege onze fatsoenlijke manier van werken. Wij hebben dan ook het keurmerk van De Letselschade Raad. Onze ervaren letselschade-experts zijn als Register-Expert ingeschreven in het register van het Nederlands Instituut van Register Experts (NIVRE) en/of lid van het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS). Binnen ons kantoor houden wij ons aan de Gedragscode Behandeling Letselschade van Stichting De Letselschade Raad.

De gedragscode geeft u zekerheid voor een nette behandeling van uw letselschadezaak. Zoals het hoort. Onze experts voldoen aan de eisen van permanente educatie. Hun kennis is daardoor altijd up-to-date.

team drost

Eerlijke, transparante letselschade-experts

De letselschade-experts van Drost Letselschade staan bekend om hun transparantie en eerlijkheid. Een goede illustratie hiervan is het feit dat onze hulp bij letselschade voor u als cliënt bijna altijd kosteloos is. Na een ongeval verhalen wij onze kosten namelijk op de aansprakelijke partij of diens verzekering. En niet op u. De wet bepaalt namelijk dat de rechtsbijstandkosten voor rekening komen van de aansprakelijke partij. Bij Drost krijgt u dus de volledige schadevergoeding en worden de kosten van onze rechtsbijstand verhaald op de tegenpartij.

Uw schadevergoeding

Als na ons vrijblijvend advies blijkt dat u mogelijk recht heeft op een schadevergoeding en u besluit uw belangen verder te laten behartigen door Drost Letselschade, dan wordt er een afspraak gemaakt voor een intake-gesprek met een letselschade-expert. Dit gesprek vindt meestal bij u thuis plaats. Tijdens het intakegesprek zal onze expert u allerlei vragen stellen. Zo krijgt het een zo volledig mogelijk beeld van wat u is overkomen en wat de gevolgen daarvan zijn. Uiteindelijk wordt er een afwikkelingsvoorstel (ook wel regelingsvoorstel genoemd) gemaakt. Als overeenstemming over het voorstel is bereikt, wordt de slotbetaling door de verzekeraar voldaan.

Wilt u meer informatie of advies? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, stuur een e-mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Plan kosteloos een afspraak of neem contact op