Laat uw letselschade berekenen door een betrouwbare letselschadespecialist

U kunt door verschillende oorzaken letselschade oplopen. Dit kan door een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, maar ook door een hondenbeet of medische fout. Naast het medisch ongemak, hebt u misschien ook materiële schade, zoals gescheurde kleding, verlies aan inkomsten en moet u kosten maken voor eventuele aanpassingen aan uw woning of voertuig. U bent in Nederland bijna altijd goed verzekerd voor medische kosten, maar toch kunnen er medische kosten zijn die niet door uw zorgverzekering worden gedekt. Als dit kosten zijn die voortvloeien uit de door u opgelopen letselschade, dan zijn die te claimen bij de aansprakelijke partij. Wilt u er zeker van zijn dat u geen kosten over het hoofd ziet? Laat dan uw letselschade berekenen door een betrouwbare letselschadespecialist van Drost Letselschade.

Hoogte van uw letselschade berekenen? Vaak ook recht op vergoeding immateriële schade

De letselschadespecialist helpt u graag om alle kosten op een rijtje te zetten die u heeft opgelopen door letselschade. Daarbij komt ook een schadepost om de hoek kijken die lastiger te berekenen is. Dit is immateriële schade, oftewel schade die niet zichtbaar is. Denk hierbij aan geestelijke schade die u heeft opgelopen en geleden pijn. Immateriële schade kan soms veel meer van invloed zijn op uw dagelijkse leven dan de geleden materiële schade. Ook uw immateriële schade kunt u bij de aansprakelijke partij claimen. Dit wordt letselschade genoemd. De hoogte van de letselschade berekenen, kan dus mede door de immateriële schade ingewikkeld zijn. Juist dan is het belangrijk om gebruik te maken van de expertise van een letselschadespecialist.

letselBerekenen van letselschade door Drost Letselschade

Alle ongemakken die u ervaart door de door u opgelopen letselschade, stellen u waarschijnlijk niet of niet voldoende in staat om u bezig te houden met de afwikkeling van uw letselschadeclaim. U heeft daar ook geen verstand van. Terwijl er bij de afwikkeling van een letselschadeclaim veel komt kijken. Drost Letselschade heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het afwikkelen van letselschadeclaims. Voor ons is dit dagelijks werk. U doet er dan ook goed aan ons zo snel mogelijk na het oplopen van uw letselschade in te schakelen. Uitzonderingen daargelaten, moet een claim verband houdende met uw letselschade binnen 5 jaar na het ontstaan bij de aansprakelijke partij geclaimd worden en binnen 3 jaar bij een verzekeraar. Neemt u daarom vrijblijvend contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken en u snel kunnen helpen.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Wilt u meer weten over letselschade?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.