U bent werkgever en uw werknemer kan door letselschade zijn werk niet uitvoeren? Dan helpt Drost Letselschade u graag verder. Het is namelijk niet alleen vervelend voor uw werknemer als hij gewond raakt en niet kan werken. Drost Letselschade helpt werkgevers. Bijvoorbeeld wanneer een werknemer door een ongeval, waarvoor een ander aansprakelijk is, zijn werk niet kan doen. De loonschade die u lijdt, kan namelijk verhaald worden op de voor het letsel aansprakelijke partij. We noemen dat regres nemen. U kunt loonregres nemen op degene die aansprakelijk is voor het ongeval.

 

Loonschade werkgever en andere kosten

Ook zijn er mogelijkheden voor het verhalen van andere kosten, zoals bijvoorbeeld de kosten van re-integratie. Drost Letselschade neemt u dit werk graag uit handen, zodat u zich weer kunt bezig houden met ondernemen. Want het regelen van letselschade en loonschade is niet altijd even eenvoudig. Ook u als ondernemer kan dus een beroep doen op de diensten van Drost.

Wilt u weten wat Drost Letselschade voor u als werkgever kan betekenen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

 

Niet alleen loonschade, maar ook hulp aan werknemer

Overigens helpt Drost Letselschade ook uw gewonde werknemer graag bij het regelen van zijn letselschade. Zodat hij zich goed kan concentreren op zijn herstel en zijn terugkeer op de werkvloer. Drost Letselschade regelt niet alleen een vergoeding van de materiële schade (kapotte kleding, bril, kosten huishoudelijke hulp, etc.), maar ook van de immateriële schade (ook wel smartengeld genaamd).

Drost bezoekt uw werknemer in de regel thuis en maakt dan een inventarisatie van de schade. Vervolgens verzorgt Drost de aansprakelijkstelling en de verdere afwikkeling van de schade. Zodat uw werknemer krijgt waar hij recht op heeft! En dat zonder rompslomp. Drost letselschade: een hele zorg minder!

 

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring