Bent u werkgever en kan uw werknemer door letselschade zijn of haar werk niet uitvoeren? Drost Letselschade helpt u als werkgever in dat geval graag. Want het is namelijk niet alleen vervelend voor uw werknemer als hij of zij gewond raakt en niet kan werken. Als werkgever kunt u loonschade lijden. Deze schade kan gelukkig verhaald worden op de voor het letsel aansprakelijke partij.  We noemen dat regres nemen: u kunt loonregres nemen op degene die aansprakelijk is voor het ongeval.

loonschade

Loonschade werkgever en andere kosten

Naast het nemen van regres, zijn er ook mogelijkheden voor het verhalen van andere kosten, zoals de kosten van re-integratie. Drost Letselschade neemt u dit werk graag uit handen zodat u zich weer kunt bezighouden met ondernemen. Want het regelen van letselschade en loonschade is niet altijd even eenvoudig. Ook u als ondernemer kunt dus een beroep doen op de diensten van Drost.

Wilt u weten wat wij voor u als werkgever kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Niet alleen loonschade; ook hulp aan werknemer

Wij helpen ook graag uw gewonde werknemer bij het regelen van zijn of haar letselschade. Zo kan uw werknemer zich goed concentreren op het herstel en de terugkeer op de werkvloer. Drost Letselschade regelt niet alleen een vergoeding van de materiële schade, zoals kapotte kleding, een bril en kosten voor huishoudelijke hulp, maar ook van de immateriële schade (ook wel smartengeld genoemd).

Drost bezoekt uw werknemer in de regel thuis en maakt dan een inventarisatie van de schade. Vervolgens verzorgt Drost de aansprakelijkstelling en de verdere afwikkeling van de schade. Zo krijgt uw werknemer waar hij/zij recht op heeft, zonder rompslomp.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, stuur een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?Doe de letselschadetest of neem vrijblijvend contact op