Heeft u letselschade opgelopen door de schuld van een ander? Misschien vindt u het moeilijk om uw schade te verhalen bij de aansprakelijke partij. Want waar moet u eigenlijk beginnen, wat is er voor nodig en wie kan u daarbij helpen? Het is raadzaam om de hulp van een letselschade-expert in te schakelen. Het indienen van schadeclaims en het zorgen voor een optimale schadevergoeding voor slachtoffers is ons vak. Wij helpen u graag bij de behandeling van uw schadeclaim. Op deze pagina leggen wij u meer uit over onze hulp.

Letselschade betekent dat iemand lichamelijk of emotionele schade heeft opgelopen. Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt zijn door een verkeersongeluk, een bedrijfsongeval, een medische fout of mishandeling. Misschien is dit u overkomen. Een belangrijke vraag is dan: was het uw eigen schuld? Of is het ongeval de schuld van iemand anders? Want als dat zo is, dan is die ander aansprakelijk voor uw schade. En dan kunt u in dat geval een schadevergoeding claimen bij de aansprakelijke persoon of partij.

Wat doet de letselschadespecialist voor u?

In de eerste instantie geeft een letselschadespecialist advies en informatie. Bij Drost Letselschade is een eerste gesprek altijd kosteloos en vrijblijvend. En wat ook erg prettig is voor u: als blijkt dat een ander inderdaad aansprakelijk is voor uw schade, dan is onze hulp voor u volledig gratis. Wij verhalen bij volledige erkenning van aansprakelijkheid onze kosten op de wederpartij of diens verzekering. Van uw uiteindelijke schadevergoeding hoeft u dan ook niets aan ons af te dragen; deze is 100% van u. Zoals het hoort en zoals de wetgever het bedoeld heeft (artikel 6:96 BW).

Drost Letselschade begeleidt u bij:

  • Het onderzoek naar de toedracht van het voorval waarbij de schade is ontstaan.
  • De beantwoording van de schuldvraag.
  • De regeling van materiële schade en immateriële schade (smartengeld).
  • Het maken van schadeberekeningen.
  • Medische expertises.
  • Arbeidskundige vraagstukken.

Volledige schadevergoeding

Een schadevergoeding neemt de gevolgen van een ongeval en het letsel nooit helemaal weg. Dat snappen wij. Maar we weten ook dat een nette schadevergoeding het leed wat kan helpen verzachten. Daarom streven we naar de schadevergoeding waar u recht op heeft. Onze ervaren letselschade-experts helpen u. Ze zijn als Register-Expert ingeschreven in het register van het Nederlands Instituut van Register Experts (NIVRE) en/of lid van het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS). Binnen ons kantoor houden wij ons aan de Gedragscode Behandeling Letselschade van Stichting De Letselschade Raad. De gedragscode geeft u zekerheid voor een nette behandeling van uw letselschadezaak. Zoals het hoort.

Heeft u nog meer vragen en vindt u het antwoord niet op de website? Wilt u meer informatie of advies, of meteen uw letselschade melden? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, stuur een e-mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Wilt u meer weten over letselschade?

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring