Heeft u letselschade opgelopen door de schuld van een ander? Het verhalen van uw schade op de aansprakelijke partij is lang niet altijd eenvoudig. Want waar moet u eigenlijk beginnen? En wie kan u daarbij helpen? Het is aan te raden om na een ongeval, of ander voorval waarbij u letselschade opliep, een letselschade-expert voor uw belangenbehartiging in te schakelen. Het indienen van schadeclaims en het zorgen voor een optimale schadevergoeding voor slachtoffers is ons vak. Wij nemen de behandeling van uw schadeclaim graag van u over. Dan kunt u zich richten op uw herstel. Op deze pagina leggen wij u meer uit over onze dienstverlening bij letselschade.

Letselschade betekent dat iemand lichamelijk of emotionele schade heeft opgelopen. Die schade kan bijvoorbeeld veroorzaakt zijn door een verkeersongeluk, een bedrijfsongeval, een medische fout of een ander voorval. Een belangrijke vraag is dan: was het uw eigen schuld? Of is uw schade veroorzaakt door iemand anders? Als een ander aansprakelijk is voor uw schade, hebt u in principe recht op een schadevergoeding.

Wat doet de letselschadespecialist voor u?

In de eerste instantie geeft een letselschadespecialist advies en informatie. Bij Drost Letselschade is een eerste gesprek altijd kosteloos en vrijblijvend. En wat ook erg prettig is voor u: als blijkt dat een ander inderdaad aansprakelijk is voor uw schade, dan is onze hulp voor u volledig gratis. Wij verhalen bij volledige erkenning van aansprakelijkheid onze kosten namelijk op de wederpartij of diens verzekering. Van uw uiteindelijke schadevergoeding hoeft u dan ook niets aan ons af te dragen; deze is 100% van u. Zoals het hoort en zoals de wetgever het bedoeld heeft (artikel 6:96 BW).

Drost Letselschade verzorgt voor u:

  • Het onderzoek naar de toedracht van het voorval waarbij de schade is ontstaan.
  • De beantwoording van de schuldvraag.
  • De regeling van materiële schade en immateriële schade (smartengeld).
  • Het maken van schadeberekeningen.
  • (De begeleiding bij) medische expertises.
  • (De begeleiding bij) arbeidskundige vraagstukken.

Volledige schadevergoeding

Een schadevergoeding neemt de gevolgen van een ongeval en het letsel nooit helemaal weg. Dat snappen wij. Maar we weten ook dat een nette schadevergoeding kan helpen het leed wat te verzachten. Daarom zetten we ons er 100% voor in dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Onze ervaren letselschade-experts behartigen uw belangen en weten als geen ander waar zij op moeten letten bij de behandeling en afwikkeling van uw letselschadezaak. Ze zijn als Register-Expert ingeschreven in het register van het Nederlands Instituut van Register Experts (NIVRE) en/of lid van het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS). Binnen ons kantoor houden wij ons aan de Gedragscode Behandeling Letselschade van Stichting De Letselschade Raad. Die gedragscode geeft u zekerheid over een juiste behandeling van uw letselschadezaak.

Heeft u vragen? Wilt u informatie of advies? Of wilt u meteen uw letselschade melden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, stuur een e-mail naar [email protected], of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?Doe de letselschadetest of neem vrijblijvend contact op