Schadevergoeding bij beschadigde huid
Heeft u een ernstige huidbeschadiging opgelopen? Bijvoorbeeld bij een ongeval, een medische misser of een ander voorval waarvoor iemand anders verantwoordelijk was? Is uw huidletsel waarschijnlijk blijvend zichtbaar als litteken (of stigma)? Informeer dan vrijblijvend en kosteloos naar de mogelijkheid van een schadevergoeding voor uw huidletsel bij Drost Letselschade

De huid, of populairder gezegd ons vel, is het grootste menselijk orgaan. Het is immers de buitenkant van ons lichaam. Bij een ongeval vangt de huid vaak “de eerste klap” op en wordt dus al gauw beschadigd. Doordat onze huid vol zit met gevoelszenuwen, is huidletsel ook vaak een pijnlijke zaak! Bij ernstig beschadigd huidweefsel bestaat ook de kans dat de beschadiging zichtbaar blijft in de vorm van een litteken. Ondanks allerlei technieken van huidreparatie, transplantatie en reconstructie zal huidletsel bijna altijd zichtbaar blijven. Deze “ontsiering” van de huid is voor het slachtoffer vaak een permanente herinnering aan het ongeval.

huidletselHuidletsel

Als u door toedoen van een ander een litteken hebt opgelopen, hebt u bij erkenning van aansprakelijkheid recht op een vergoeding van dat letsel. Het letsel kan zijn onstaan door bijvoorbeeld een verkeersongeluk, een bedrijfsongeval of een medische misser. Als een ander aansprakelijk is voor het voorval waarbij u letsel hebt opgelopen, helpt Drost Letselschade u graag bij het verhalen van uw schade. En dat zonder dat daaraan voor u kosten verbonden zijn. De aansprakelijke partij moet namelijk niet alleen uw schade vergoeden, maar ook de kosten van rechtsbijstand. Informeer gerust vrijblijvend en kosteloos naar de mogelijkheden voor het claimen van uw letselschade.

Schadevergoeding

Het herstelproces van een huidbeschadiging kan een langdurige zaak zijn. Het psychisch verwerken is vaak eveneens een langdurig proces en dan hebben we het nog niet eens over de financiële gevolgen van het opgelopen letsel. Wacht niet te lang met het aanvragen van een vergoeding voor uw letselschade. Hoe eerder Drost Letselschade voor u aan de slag kan, hoe eerder u krijgt waar u recht op heeft.

Advies?

Wilt u weten hoe Drost u met raad en daad kan helpen bij uw huidletsel? Wilt u meer informatie over uw letselschadevergoeding bij een ernstige huidbeschadiging en/of littekens?
Drost Letselschade helpt u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op ons gratis nummer: 0800-2490300, of een e-mail sturen naar [email protected] . U kunt uw vraag ook direct stellen via het contactformulier op deze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!