Met ingang van 29 maart 2016 heeft Drost Letselschade het kantoor van Expert-Personenschade Richard Reinders uit Almelo overgenomen. Hij treedt per direct bij Drost in dienst als Senior Expert Personenschade.

Sinds februari 2005 was Reinders met veel succes werkzaam in zijn eigen praktijk. In die jaren heeft hij de nodige ervaring en contacten opgedaan als belangenbehartiger en als ondernemer.

Door de verkoop van mijn kantoor aan Drost Letselschade denk ik voor mijn cliënten nog meer van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Kwaliteit in zowel de behandeling van de dossiers als in het contact met de klant is voor mij altijd bijzonder belangrijk geweest. Kernwaarden die ze bij Drost ook belangrijk vinden.” aldus  Richard Reinders.

We zijn blij dat Richard zijn praktijk aan ons heeft overgedragen. Hij brengt een gezond bestand en een mooi netwerk in. Daarnaast zijn we zeer verheugd dat Richard ons team van experts komt versterken. Naast zijn ruime ervaring als expert, heeft hij ook ondernemerskwaliteiten. Die komen binnen een professionele organisatie altijd goed van pas.” zegt Koen Venema, de Financieel Directeur van Drost Letselschade.