Tijdens de BeNe-League topper van FC Twente Vrouwen tegen Ajax Vrouwen op 3 mei 2013 heeft Drost Letselschade, in samenwerking met haar mediapartner Vesta Media, een actie opgezet voor gratis vrijkaarten voor een play-off wedstrijd in de eredivisie van de mannen van FC Twente. Vesta Media en Drost Letselschade zijn beiden Vriend van FC Twente Vrouwen en willen zo iets terugdoen voor allen die het vrouwenvoetbal van FC Twente een warm hart toedragen.

Als u onderstaande instructies volgt maakt u kans op 2 kaarten voor de play-off wedstrijd van de mannen van FC Twente op 19 mei aanstaande in de Grolsch Veste. In totaal geeft Drost Letselschade 3 maal 2 kaarten voor business seats weg, met toegang tot de bijbehorende lounge.

Ook als u toevallig op deze webpagina komt en het vrouwenvoetbal van FC Twente een warm hart toedraagt, mag u meedoen om kans te maken op de gratis kaarten die Drost Letselschade ter beschikking stelt.

Om kans te maken op de twee Skybox VIP kaarten die Vesta Media ter beschikking stelt, kunt u gaan naar www.vestamedia.nl. Daar leest u alles over de voorwaarden van die actie.

Vesta MediaWat moet u doen?

Om de kaarten te winnen die Drost Letselschade gratis ter beschikking stelt, dient u vóór woensdag 15 mei 2013 een mail te zenden met een leuke motivatie en uw telefoonnummer naar [email protected], o.v.v. FC Twente actie.
De drie leukste inzendingen ontvangen twee  gratis kaarten voor business seats.

De prijswinnaars van de kaarten van Drost Letselschade, worden met hun naam op deze pagina gepubliceerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

(Update 15 mei) De prijswinnaars die van Drost Letselschade ieder twee kaarten krijgen voor business seats voor de play-off thuiswedstrijd FC Twente – FC Groningen, zijn: Marieke Leunenberg, Claudia van Dalen en Jeanette Barske. Allen van harte gefeliciteerd!

Meer weten over Drost Letselschade?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een letselschadevergoeding? Wilt u weten wat Drost Letselschade voor u kan betekenen? Of wilt u wellicht een second opinion door ons laten uitvoeren? Bel ons voor gratis advies op 0800-2490300, stuur een e-mail: [email protected], of vul het contactformulier in op deze site. Onze rechtsbijstand is na een ongeval in de regel kosteloos.