Op 17 en 19 augustus wordt met het FC Twente Tournament het eerste internationale top vrouwenvoetbal toernooi van Europa gespeeld in De Grolsch Veste. Deelnemers aan het toernooi zijn Paris Saint-Germain, VfL Wolfsburg, Ajax en FC Twente. Paris Saint-Germain speelt in de Franse top, VfL Wolfsburg werd afgelopen seizoen op de laatste speeldag tweede in de Frauen Bundesliga, FC Twente werd kampioen in 2011 en Ajax is komend seizoen één van de nieuwkomers in de BeNe League.

Het FC Twente Tournament is een voetbalevenement waar het publiek dicht bij de topspeelsters kan komen. Supporters kunnen met de helden van het afgelopen Wereldkampioenschap op de foto en van alle speelsters de handtekeningen verzamelen.

FC TwenteFC Twente Vrouwen

Daar waar de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal brede steun kan gebruiken, heeft Drost Letselschade gemeend vanuit haar maatschappelijk betrokkenheid het vrouwenvoetbal van FC Twente in zijn algemeenheid en dit toernooi in het bijzonder, te moeten ondersteunen.

Voor haar relaties stelt Drost Letselschade een beperkt aantal vrijkaarten voor het FC Twente Tournament beschikbaar. Vrijkaarten kunnen worden aangevraagd via [email protected]. Toewijzing geschiedt op basis van binnenkomst.

Algemene informatie over onder meer kaartverkoop en toegangstijden van het toernooi, alsmede buffetmogelijkheden tijdens het toernooi, zijn te verkrijgen via: http://www.fctwente.nl/vrouwenvoetbal/fc-twente-tournament/