Dé specialist in letselschade bedragen berekenen.
Veel mensen met letselschade lijden grote financiële schade. De hoogte van de letselschade bedragen die worden uitgekeerd wordt onder meer bepaald door de lichamelijke en/of psychische beperkingen die zijn ontstaan. Die beperkingen hebben soms arbeidsongeschiktheid of invaliditeit tot gevolg. Dan is het belangrijk dat uw schade goed wordt geregeld. Wilt u uw schadeclaim succesvol indienen en de schadevergoeding ontvangen waar u recht op heeft? Neem dan contact op met Drost Letselschade.

Optimale schadevergoeding

Welk bedrag u als vergoeding van uw letsel ontvangt is van te voren meestal niet vast te stellen. Het is sterk afhankelijk van bijvoorbeeld de genezing. Daarom wordt er altijd gewacht op de zogenaamde medische eindtoestand. Pas dan is met zekerheid uw schade te berekenen. Dan weten we welke beperkingen blijvend zijn. Op basis daarvan worden letselschade bedragen berekend voor bijvoorbeeld het toekomstig verlies aan verdienvermogen, pensioenschade, verlies aan zelfwerkzaamheid en de huishoudelijke hulp. Ook de definitieve hoogte van het smartengeld wordt dan vastgesteld.

Drost Letselschade staat garant voor een optimale afhandeling van uw schade. En natuurlijk zorgt Drost ervoor dat u tussentijds voldoende voorschot op uw schade ontvangt.

letselschade bedragen berekenenDrost Letselschade en letselschade bedragen

Al sinds 1988 werkt Drost Letselschade alleen voor slachtoffers van letselschade. Voor die slachtoffers regelen wij alle juridische zaken rond het vaststellen en regelen van hun letselschade. Wij zorgen ervoor dat de aansprakelijke partij de letselschade bedragen uitkeert, waarop het slachtoffer recht heeft. Onze ervaring en expertise is groot. De medewerkers van Drost Letselschade zijn lid van het NIVRE, het NIS en de NVRA. Ook onderschrijven wij de Gedragscode Behandeling Letselschade van De Letselschade Raad. Aan onze deskundige service zijn voor u als slachtoffer van een ongeval, geen kosten verbonden. Wij verhalen namelijk niet alleen uw schade, maar ook de kosten van onze diensten op de tegenpartij.

Hoe wij letselschade bedragen berekenen?

Wilt u meer weten over letselschade en de bijbehorende bedragen? Neem dan telefonisch contact op via: 0800 – 2490300, stuur een e-mail: [email protected], of vul het contactformulier in.