Letselschade berekenen is specialistenwerk
Heeft u letselschade en wilt u laten berekenen op hoeveel schadevergoeding u recht heeft? Bij een uitkering van de schade moet er natuurlijk een toereikende vergoeding worden betaald. Maar waarop heeft u nu precies recht?

Berekening letselschade

Voor de berekening van de hoogte van uw letselschade heeft u de hulp van een deskundige nodig. Letselschade berekenen is namelijk specialistenwerk. Alleen met voldoende juridische kennis en ervaring kan uw schadeclaim overtuigend en correct worden onderbouwd. Drost Letselschade is dé specialist als het gaat om letselschade berekenen. Drost beschikt over optimale rekenprogramma’s en voldoende ervaring om de hoogte van uw schade vast te kunnen stellen.

Letselschade berekenen, wat kost het?

Schakelt u Drost Letselschade in voor de afwikkeling van uw letselschade, dan kost het maken van een berekening van uw letselschade u in principe niets. Wij verhalen onze kosten namelijk op basis van de wet op (de verzekering van) de aansprakelijke tegenpartij. Bij Drost is uw schadevergoeding voor u. Laat u uw letselschade door ons berekenen en afwikkelen, dan maakt u dus niet alleen de beste kans op een maximale vergoeding, maar blijft deze ook geheel voor u. En zo hoort het ook.

berekenen letselschade bedragen berekenenMeer weten over letselschade berekenen?

Wilt u meer weten over onze diensten en deskundigheid in schadeclaims en letselschade berekeningen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 0800 – 2490300, stuur een e-mail: info@drost.nl, of vul het contactformulier in.