Als u letselschade heeft opgelopen dan komt u mogelijk in aanmerking voor een schadevergoeding. Maar hoe hoog is deze vergoeding? En hoe berekent u de hoogte van de schadevergoeding? Op deze pagina vertellen wij hier meer over.

Als eerste maken we graag duidelijk dat u de hulp van een deskundige nodig heeft voor de berekening van de hoogte van uw letselschade. Een letselschadevergoeding berekenen is namelijk echt specialistenwerk. Want naast een schadevergoeding is er ook een schadeclaim nodig. En alleen met voldoende juridische kennis en ervaring kan uw schadeclaim overtuigend en correct worden onderbouwd.

Specialistenwerk

Drost Letselschade is dé letselschadespecialist van Nederland. Wij hebben alles in huis om voor slachtoffers de beste schadevergoeding te krijgen. En ook als het gaat om letselschade berekenen bent u bij ons aan het juiste adres. Drost beschikt over optimale rekenprogramma’s en voldoende ervaring om de hoogte van uw schade vast te kunnen stellen.

Wat kost het berekenen van de letselschade?

Schakelt u Drost Letselschade in voor de afwikkeling van uw letselschade, dan kost het maken van een berekening van uw letselschade u in principe niets. Wij verhalen onze kosten namelijk op basis van de wet op (de verzekering van) de aansprakelijke tegenpartij. Bij Drost is de hele schadevergoeding voor u. Laat u uw letselschade door ons berekenen en afwikkelen, dan maakt u dus niet alleen de beste kans op een maximale vergoeding, maar blijft deze ook geheel voor u. En zo hoort het ook.

berekenen letselschadeWilt u meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten en deskundigheid in schadeclaims en letselschadeberekeningen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0800 – 2490300, stuur een e-mail info@drost.nl, of vul het contactformulier in.