Personenschade wordt ook wel letselschade genoemd. Letselschade kunt u oplopen door bijvoorbeeld een verkeersongeval, arbeidsongeval, of medische fout. Waarschijnlijk lijdt u als gevolg van het ongeval niet alleen materiële schade, maar ook immateriële schade (smartengeld). Deze schade wilt u natuurlijk verhalen op de voor uw letsel aansprakelijke partij.

Drost verhaalt personenschade na ongeval

Drost Letselschade is gespecialiseerd in het verhalen van personenschade. Wij staan bekend om onze jarenlange deskundigheid, expertise en professionele werkwijze bij de afwikkeling van letselschadeclaims. Onze deskundigheid blijkt ook uit ons gevarieerde team van (letsel)schadespecialisten, juristen, schaderegelaars, artsen en arbeidsdeskundigen.

personenschadeKosteloze juridische hulp

Aan onze juridische hulp zijn voor u als slachtoffer van een ongeval, geen kosten verbonden. Bij de afwikkeling van uw personenschade zorgen wij er namelijk voor dat ook de door ons gemaakte kosten worden verhaald op de aansprakelijke partij. In de wet is namelijk bepaald dat de aansprakelijke partij niet alleen uw schade moet vergoeden, maar ook de kosten van rechtsbijstand. Zodoende houdt u de volle 100% van uw schadevergoeding in eigen portemonnee. En dat is wel zo eerlijk. Want dat u personenschade hebt opgelopen is al vervelend genoeg.

Wilt u meer informatie over letselschade?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of direct ondersteuning voor uw letselschade? Neem dan gratis contact op via telefoonnummer 0800 – 2490300, stuur een e-mail naar [email protected], of vul het contactformulier in.