Een schadevergoeding letselschade berekenen is lastiger dan u denkt

U mag een schadevergoeding voor letselschade berekenen als u door toedoen van een ander, die daarvoor aansprakelijk is, slachtoffer bent geworden van een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of een andere incident en u als gevolg daarvan lichamelijk en/of mentaal letsel heeft opgelopen. De wederpartij zal aansprakelijk gesteld moeten worden voor de gevolgen van het u overkomen voorval. Daarnaast moet de schade in kaart worden gebracht. Een schadevergoeding voor letselschade berekenen, is lastiger dan u denkt. Hulp van een deskundige is dan ook eigenlijk wel een noodzaak.

Welke kosten meenemen bij het berekenen schadevergoeding bij letselschade?

Het berekenen van een schadevergoeding bij letselschade, is niet eenvoudig. De meeste materiële schadeposten zijn nog wel gemakkelijk op een rijtje te zetten. Maar ook dan moet u geen kosten over het hoofd zien. Denkt u bijvoorbeeld aan het eigen risico dat u betaalt als u medische kosten maakt en medische behandelingen die niet onder de dekking van uw zorgverzekering vallen. Ook reis- en verblijfkosten in verband met bezoek aan ziekenhuis en revalidatiecentrum moet u niet vergeten. Dit is nog maar een gedeelte van de materiële schade. Uiteraard mag u ook schade aan kledingstukken en persoonlijke eigendommen claimen als die beschadigd zijn als gevolg van het ongeval. Verlies van inkomsten als u langdurig uitvalt, kan ook aan de orde zijn. Deze schadepost is lang niet altijd eenvoudig vast te stellen. En ook het vaststellen van de immateriële schade, kan ingewikkeld zijn. Smartengeld is de vergoeding voor immateriële schade. Een vergoeding voor pijn, leed en/of psychische schade. Maar welke vergoeding is reëel voor deze schadepost? Voor het berekenen van een schadevergoeding bij letselschade, kunt u dan ook eigenlijk niet zonder een letselschadespecialist. Kies een betrouwbare . Eentje met ruime ervaring: een expert van Drost Letselschade!

letsel

Schadevergoeding van letselschade berekenen door Drost Letselschade

Als slachtoffer kunt u uw schadevergoeding van letselschade door Drost Letselschade laten berekenen. Wij kunnen u exact vertellen wat te claimen is en hebben de expertise om uw claim nauwkeurig te onderbouwen. Wij vertellen u wat uw rechten zijn en treden tijdens het gehele traject van schadeafwikkeling op als uw belangenbehartiger. Op ons kunt u vertrouwen en wij nemen u alle werk uit handen. Daardoor kunt u zelf alle tijd nemen om aan uw herstel te werken.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Plan kosteloos een afspraak of neem contact op