Heeft u letselschade opgelopen en wilt u laten berekenen op hoeveel schadevergoeding u recht heeft? Het berekenen van letselschade is specialistenwerk en u heeft er eerlijke en juridische hulp bij nodig. Bij Drost Letselschade houden we ons al sinds 1988 bezig met de behandeling van letselschadezaken. Wij staan alleen de slachtoffers met letselschade bij en werken dus niet voor verzekeraars. Neem gerust vrijblijvend en kosteloos contact met ons op als u vragen heeft over de berekening van uw schadevergoeding.

Berekening letselschade

Bij de berekening van de hoogte van uw letselschade heeft u de hulp van een letselschadespecialist nodig. Alleen met voldoende juridische kennis en ervaring kan uw schadeclaim overtuigend en correct worden onderbouwd. Wij beschikken over de deskundigheid om met succes uw letselschadevergoeding te regelen. Wij hebben daarvoor de optimale rekenprogramma’s en ook voldoende ervaring om de hoogte van uw schade vast te stellen.

Optimale schadevergoeding

Welk bedrag u als vergoeding voor uw letsel ontvangt, is van te voren meestal niet te zeggen. De uiteindelijke vergoeding is sterk afhankelijk van bijvoorbeeld uw genezing. Daarom wordt er altijd gewacht op de zogenaamde medische eindtoestand. Pas dan is uw schade met zekerheid vast te stellen. Pas dan weten we immers welke door het letsel ontstane beperkingen blijvend zijn. Onze experts berekenen voor u de hoogte van verschillende schadeposten, zoals bijvoorbeeld het verlies aan verdienvermogen, pensioenschade, verlies aan zelfwerkzaamheid en huishoudelijke hulp. Ook het smartengeld stellen wij voor u vast.

Voorschot schadevergoeding

Het afwikkelen van een letselschadezaak is meestal (eenvoudige zaken daargelaten) een langdurige kwestie. Gelukkig hoeft u niet te wachten totdat de zaak definitief geregeld is. Wij kunnen ook voorschotten op uw schade bewerkstelligen. Daar heeft u gewoon recht op. Zo kan het dan tussentijds al komen tot een vergoeding van een deel van uw schade. En dat komt u als slachtoffer vast goed van pas, want door het opgelopen letsel komt u geregeld voor onverwachte kosten te staan. Bij de definitieve regeling van uw letselschade, wordt de laatste uitkering ook wel een slotuitkering genoemd.

Kosten van de berekening

Als u ons inschakelt voor de afwikkeling van uw letselschade, dan kost het maken van een berekening van uw letselschade u in principe niets. Wij verhalen de kosten van onze rechtsbijstand namelijk op de voor uw letsel aansprakelijke tegenpartij. Bij Drost Letselschade hoeft u geen percentage van uw schade af te dragen. En dat is wel zo eerlijk. U heeft er immers niet om gevraagd het slachtoffer te worden van letselschade, dus waarom zou u wel met de kosten moeten blijven zitten! Drost Letselschade werkt niet met een ‘no cure no pay-constructie’, waarbij u een percentage van uw schade aan uw belangenbehartiger moet afstaan. In de wet staat namelijk dat dat de redelijke kosten van de (letselschade-) deskundige ook door de aansprakelijke partij betaald moet worden. Daarom betaalt u, bij volledige erkenning van de aansprakelijkheid, niets voor onze dienstverlening.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe wij uw letselschadevergoeding berekenen? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Ons gratis telefoonnummer is: 0800-2490300, ons e-mailadres is: info@drost.nl en u kunt uw vraag ook stellen via het contactformulier van deze website.