Een bedrijfsongeval kan verregaande gevolgen hebben

Een bedrijfsongeval wilt u liever niet meemaken. U gaat immers dagelijks met plezier naar uw werk en een bedrijfsongeval kan, zeker als u gewond raakt, grote gevolgen hebben voor uw verdere leven. Toch moet u zich ervan bewust zijn, dat in de meeste gevallen uw werkgever aansprakelijk is als u gewond raakt door een bedrijfsongeval. Uw werkgever heeft een zorgplicht en moet volgens de arbowetgeving veilige werkomstandigheden voor u creëren. Na een bedrijfsongeval zit u opgescheept met letselschade en de gevolgen daarvan kunnen flink in de papieren lopen. Als de werkgever aansprakelijk is, dan kunt  u uw letselschade bij hem claimen. Vaak is de werkgever verzekerd, dus voel u niet bezwaard om een schadevergoeding voor uw letselschade te vragen.

Bedrijfsongevallen zijn niet altijd te voorkomen

Hoe goed een werkgever ook zijn best kan doen om de veiligheid van zijn personeel te garanderen, bedrijfsongevallen zijn nooit helemaal te voorkomen. Ook bij een bedrijfsongeval in een veilige omgeving is de werkgever mogelijk aansprakelijk. Een bedrijfsongeval kan langdurige uitval met verlies van inkomen betekenen, hoge medische kosten die niet allemaal worden gedekt door uw zorgverzekering, schade aan persoonlijke eigendommen en eventueel aanpassingen aan uw woning. Al deze kosten kunt u bij aansprakelijkheid van de werkgever als schadevergoeding claimen. U doet er dan wel verstandig aan om voor een goede onderbouwing van uw letselschade een letselschadespecialist in te schakelen.

letsel

Schakel Drost Letselschade in na een ongeval in uw bedrijf

Het is altijd verstandig om Drost Letselschade in te schakelen na een ongeval in uw bedrijf. Hoewel een werkgever in de meeste gevallen aansprakelijk is, zal de verzekeraar in veel gevallen proberen het onderste uit de kan te halen. Uiteraard stellen wij enkel uw belang als slachtoffer voorop, waardoor u erop mag vertrouwen dat wij exact hetzelfde doen. Wij zijn pas tevreden als wij al uw letselschade voor u hebben kunnen claimen. U mag dan misschien nog steeds de gevolgen van uw bedrijfsongeval ondervinden, u bent dan in ieder geval goed gecompenseerd.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Plan kosteloos een afspraak of neem contact op