Heeft u blijvend letsel na een arbeidsongeval opgelopen?

Hoewel een arbeidsongeval goed kan aflopen, kan dit ook dramatische gevolgen voor u hebben. Dit is bijvoorbeeld het geval als u zwaar gewond raakt en zelfs blijvend letsel na een arbeidsongeval overhoudt. Dit is niet niets, want dit zal uw gehele leven beïnvloeden. Bij een arbeidsongeval zal de werkgever in de meeste gevallen aansprakelijk zijn. U kunt bij uw werkgever dan ook een schadevergoeding voor uw letsel claimen. Meestal is de werkgever hiervoor verzekerd. De schadevergoeding die u eist moet de schade dekken waar u op dit moment mee te maken heeft, maar ook alle schade en leed waar u nog in de toekomst mee te maken krijgt. Het inschakelen van een letselschadespecialist is daarom zeker noodzakelijk.

Blijvend letsel na een arbeidsongeval houdt ook arbeidsongeschiktheid in

De belangrijkste post als onderdeel van de door u te eisen schadevergoeding, is het feit dat u misschien wel arbeidsongeschikt wordt. Dit houdt in dat uw lichamelijk toestand het niet toelaat dat u deelneemt aan het arbeidsproces. Dit is dramatisch. U had misschien wel een grootse plannen voor uw carrière en dat ligt nu aan duigen en u bent nu afhankelijk van een uitkering. Het arbeidsongeval heeft er dus voor gezorgd dat u een groot deel van uw inkomen die u in de toekomst zou gaan verdienen misloopt. Dit maakt het berekenen van een schadevergoeding voor blijvend letsel na een arbeidsongeval extra complex. Vertrouw daarom de berekening van uw schadevergoeding aan de specialisten van Drost Letselschade toe.

letsel

Bij een arbeidsongeval met blijvend letsel kan Drost Letselschade uw schadevergoeding berekenen

Een schadevergoeding berekenen bij een arbeidsongeval met blijvend letsel is een stuk complexer dan wanneer u lichte verwondingen zou hebben gehad. Deze verwondingen genezen en u kunt nadien weer aan het werk. Bij blijvend letsel is dit niet het geval en dit heeft allerlei andere kosten tot gevolg, zoals het aanpassingen laten uitvoeren aan uw woning. Schakelt u daarom niet alleen voor de berekening van uw schadevergoeding, maar ook voor begeleiding bij de afwikkeling van uw letselschadezaak, de deskundig hulp van Drost Letselschade in.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Plan kosteloos een afspraak of neem contact op