Undercover in Nederland zendt zondag 3 februari 2013 een schokkende reportage uit over de mogelijke handelwijze van de inmiddels verboden pedovereniging Martijn. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is te zien hoe onderzoeksjournalist Alberto Stegeman een pedofiele vrouw op het spoor komt. Ze biedt een tweejarige peuter aan om op te passen en seksuele handelingen mee te verrichten. De vader van de 2-jarige peuter wordt door de pedofiele “hulpverleenster” niet ingelicht over de pedofiele gevoelens van de oppas. De hulpverleenster, woonachtig in Athene, blijkt zelf pedofiel en stimuleert seks tussen een volwassene en een kind. De vrouw is inmiddels door de Griekse politie aangehouden.

Zeer opmerkelijk is dat de pedofiele vrouw is aangedragen door Marthijn Uittenbogaard, voorzitter van de verboden pedofielenvereniging Martijn. Op 7 maart a.s. dient het hoger beroep van ‘Martijn’ bij het Gerechtshof te Leeuwarden. De pedoclub vecht in hoger beroep het verbod van de vereniging aan, dat vorig jaar is opgelegd door de rechtbank Assen.

Pedovereniging Martijn stuurde door

Alberto Stegeman heeft de schokkende reportage inmiddels laten zien aan letselschade-expert Yme Drost. Stegeman, zo vertelde hij Drost, stuurde als “Liesbeth” een mail naar de ontbonden “Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit” (PNVD) om advies in te winnen over hoe om te gaan met haar pedofiele gevoelens. Vervolgens werd “Liesbeth” met de pedofiele “hulpverleenster” in contact gebracht door Marthijn Uittenboogaard, die dat deed in naam van de vereniging Martijn.

Drost heeft zich vele jaren sterk gemaakt om de pedoclub verboden te krijgen. Hij deed dat samen met zijn cliënten Marcel en Priscilla; hun dochtertje van drie werd lange tijd door buurman Geert B. seksueel misbruikt. Geert B. verklaarde tegenover de politie, dat hij tips van de vereniging Martijn ontving over het seksueel misbruik van kinderen. Martijn heeft het geven van tips altijd ontkend. Yme Drost verwacht dat de uitzending de pedovereniging en Martijn Uittenbogaard juridisch verder in het nauw zal brengen.

De Politieke partijen CDA, SP, D66 en VVD vinden naar aanleiding van de aangekondigde uitzending, dat er snel een uitgebreid onderzoek moet komen naar de rol van pedofiele vrouwen in Nederland.