Heeft u door een bedrijfsongeval of verkeersongeval letsel opgelopen? U kunt een schadevergoeding eisen als een ander voor het ongeluk aansprakelijk is. Overigens hoeft het niet te betekenen dat de aansprakelijke partij ook schuldig is aan het ongeval. Zo hebben voetgangers en fietser (zwakke verkeersdeelnemers) altijd recht op een schadevergoeding van tenminste 50%, ook al is het ongeval hun schuld.

Letselschade is een verzamelterm voor zowel lichamelijke als psychische schade. Met letselschade bedoelen we schade waarvoor iemand anders dan uzelf aansprakelijk is.

Hoe kunt u een schadevergoeding eisen?

Als u een schadevergoeding wilt eisen, moet u de aansprakelijke partij aansprakelijk stellen en een schadeclaim indienen. Dit is geen eenvoudige klus: er komt veel bij kijken. U doet er goed aan een deskundig en ervaren letselschadespecialist in te schakelen. Een van onze letselschadespecialisten bezoekt u – in de regel – thuis. Hij of zij luistert naar uw verhaal en stelt zich op de hoogte van uw letsel. Ook inventariseert hij/zij uw schade: hoeveel kosten heeft u al gemaakt vanwege het letsel en welke kosten gaat u in de toekomst nog maken? Daarna stelt de letselschadespecialist het schaderegelingstraject in werking. De afwikkeling van uw schade gebeurt altijd in goed overleg met u.

Onze deskundigheid

Als u letsel heeft opgelopen, bent u op zoek naar hulp. Het maakt daarbij niet uit of u het letsel heeft opgelopen door een verkeersongeval, bedrijfsongeval, beroepsziekte of medische fout. U heeft hulp, begrip, deskundig advies en gedegen ondersteuning nodig, toegespitst op de situatie waarin u zit. Persoonlijk dus. Betrouwbaar ook. En uiteraard doelgericht. Met minder nemen wij dan ook geen genoegen.
Wilt u meer weten over onze diensten en deskundigheid in schadeclaims? Neem dan nu contact met ons op via het gratis telefoonnummer 0800–2490300, stuur een e-mail [email protected] of vul het contactformulier in.