Letsel en een schadevergoeding eisen
U kunt een schadevergoeding eisen als u letsel hebt opgelopen en een andere daarvoor aansprakelijk is. Dat hoeft nog niet te betekenen dat de aansprakelijk ook schuldig is aan het ongeval. Zo hebben voetgangers en fietser altijd recht op een schadevergoeding van tenminste 50%, ook al is het ongeval aan hun schuld te wijten.

Letselschade wat is dat?

Letselschade is een verzamelterm voor zowel lichamelijke als psychische schade. En dan bedoelen we schade waarvoor iemand anders dan uzelf aansprakelijk is.

Hoe een schadevergoeding eisen?

Door een deskundig en ervaren letselschadespecialist van Drost Letselschade. Wij bezoeken u in de regel thuis, stellen ons op de hoogte van uw letsel, inventariseert uw schade en stellen daarna het schaderegelingstraject in werking. De afwikkeling van uw schade gebeurt altijd in goed overleg met u.

Of u het letsel nu heeft opgelopen door een verkeersongeval, bedrijfsongeval, beroepsziekte of medische fout, doet er eigenlijk niet zoveel toe. Tenminste niet wat uw eerste wensen en behoeften betreft. Natuurlijk bent u op zoek naar hulp, naar begrip en naar deskundig advies en gedegen ondersteuning, toegespitst op de situatie waarin u zit. Persoonlijk dus. Betrouwbaar ook. En uiteraard doelgericht. Met minder nemen wij van Letselschadebureau Drost dan ook geen genoegen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten en deskundigheid in schadeclaims? Neem dan nu contact met ons op via het gratis telefoonnummer 0800 – 2490300, stuur een e-mail: info@drost.nl, of vul het contactformulier in op deze site.