Claim uw schadevergoeding na een arbeidsongeval

Als u slachtoffer bent van een arbeidsongeval en hierbij gewond bent geraakt, dan krijgt u mogelijk te maken met hoge kosten. Is uw werkgever aansprakelijk? Claim uw schadevergoeding na een arbeidsongeval dan bij uw werkgever. In veel gevallen is de werkgever aansprakelijk. Op grond van geldende wetgeving, waaronder ook de arbowetgeving, rust op de werkgever een zorgplicht. Hij moet er op grond van die plicht voor zorgen dat werknemers op een veilige manier kunnen werken. Vindt er desondanks toch een arbeidsongeval plaats? Dan is de werkgever al snel aansprakelijk. Wilt u een schadevergoeding na een arbeidsongeval bij uw werkgever claimen? Neem dan contact op met een betrouwbare letselschadespecialist.

Wat kunt u na een arbeidsongeval in de schadevergoeding opnemen?

De letselschadespecialist zal voor u uw werkgever aansprakelijk stellen voor het arbeidsongeval en de u overkomen letselschade. Na erkenning van aansprakelijkheid moet vervolgens de hoogte van uw letselschade worden berekend. De schadevergoeding waarop u recht heeft, bestaat uit een vergoeding voor zowel materiële als immateriële schadeposten. Materiële schade is direct op geld waardeerbare schade. Denk daarbij aan schade aan uw kleding en persoonlijke eigendommen. Maar ook aan medische kosten die niet onder uw zorgverzekering vallen, eventueel het eigen risico en noodzakelijke aanpassingen aan uw woning. Omdat u misschien lange tijd niet meer kunt werken, krijgt u eventueel ook te maken met inkomensverlies. Ook die schade is te claimen. Daarnaast kunt u last hebben van mentale schade. Dit wordt immateriële schade, of ook wel smartengeld genoemd. Immateriële schade is niet direct op geld waardeerbaar. Toch moet die schadepost wel worden omgezet in een geldbedrag. Maar wat is nu een reële vergoeding voor het door u geleden leed, voor de pijn en het ongemak als gevolg van het arbeidsongeval? Inschakeling van een letselschadespecialist is cruciaal voor het berekenen van uw schadevergoeding. Dankzij een ruime kennis en ervaring berekent de letselschadespecialist van Drost Letselschade een goede compensatie voor uw letselschade als gevolg van een arbeidsongeval.

letsel

Een schadevergoeding na een arbeidsongeval claimen door Drost Letselschade

Drost Letselschade is één van de weinige onafhankelijke letselschadespecialisten in Nederland en daarom een goede keuze, als u een schadevergoeding na een arbeidsongeval wilt eisen bij uw werkgever. Drost staat enkel en alleen slachtoffers van letselschade bij. Wij treden derhalve niet op namens verzekeraars en/of werkgevers. Ons doel is om u als slachtoffer bij te staan en een voor u acceptabele genoegdoening te realiseren. Dit doen wij bij erkenning van aansprakelijkheid kosteloos. De Nederlandse wet stelt namelijk dat de aansprakelijke partij ook verantwoordelijk is voor de door u gemaakte juridische kosten voor het verhalen van uw letselschade. Wij zullen de kosten van onze dienstverlening daarom in uw schadevergoeding opnemen en namens u op de aansprakelijke partij verhalen.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Plan kosteloos een afspraak of neem contact op