Een schadevergoeding na een ongeluk claimen?

Of het nu een verkeersongeval is, een bedrijfsongeval of een ander soort ongeval, iedereen kan ermee te maken krijgen. Bij een ongeluk kunt u zowel licht als zwaar gewond raken. Dit is natuurlijk helemaal vervelend als u zelf niet de veroorzaker bent van het ongeluk. U krijgt dan te maken met letselschade door schuld van een andere partij. Is een andere partij aansprakelijk voor het u overkomen voorval? Dan hebt u recht op een vergoeding van uw letselschade. Natuurlijk zult u moeten kunnen bewijzen dat uw letsel en de daaruit voortvloeiende gevolgen het gevolg zijn van het ongeluk. Schakel bij letselschade de hulp in van een expert van Drost Letselschade. Deze stelt voor u de wederpartij aansprakelijk en berekent vervolgens de hoogte van uw schadevergoeding. Door het opgelopen letsel heeft u te maken met allerlei kosten waar u niet om heeft gevraagd. De aansprakelijke partij is verplicht alle schadeposten voortvloeiende uit het u overkomen ongeval te vergoeden. Schakel Drost in voor een schadevergoeding na een ongeluk claimen. Dan weet u zeker dat u krijgt waar u recht op heeft. Als leek zult u al snel schadeposten over het hoofd zien. Met de inschakeling van een expert van Drost verzekert u zich van een optimale schaderegeling op maat. En dat is wel zo prettig. U heeft niet om het ongeval gevraagd, dus waarom u zou u wel met de schade moeten blijven zitten?

Claim na een ongeluk een schadevergoeding met hulp van een letselschadespecialist

Dat de wederpartij de aansprakelijkheid erkent, is nodig om na een ongeluk een schadevergoeding te kunnen claimen. Maar hoe hoog moet deze schadevergoeding eigenlijk zijn? Het berekenen van de totale schade als gevolg van een ongeluk of ander schadeveroorzakend ongeval, is geen eenvoudige zaak. Schakel voor een claim na een ongeluk daarom een letselschadespecialist in. Uw letselschadeclaim ziet op diverse soorten kosten waar u mee te maken krijgt na een ongeluk. Medische kosten worden doorgaans gedekt door uw zorgverzekering. Maar er kunnen ook kosten zijn die niet vergoed worden. Een ongeluk kan voor beschadiging zorgen van persoonlijke eigendommen, en bij (langdurige) uitval loopt u wellicht inkomsten mis. Ook smartengeld, een schadevergoeding voor mentaal leed, maakt onderdeel van de schadevergoeding uit. Het berekenen van de schadevergoeding is vaak lastig. Schakel daarvoor een letselschadespecialist van Drost Letselschade in. Bij erkenning van aansprakelijkheid zijn voor u als slachtoffer geen kosten verbonden aan onze bijstand. Die kosten komen op grond van de wet voor rekening van de aansprakelijke partij.

letsel

Drost Letselschade berekent uw schadevergoeding na een ongeluk

Slachtoffer worden van een ongeval waarvoor een andere partij aansprakelijk is, is al zwaar genoeg. Daarbij wilt u niet belast worden met juridische procedures, waarvan u geen kennis heeft. Drost Letselschade neemt het gehele traject van u over. Wij stellen uw wederpartij aansprakelijk en berekenen voor u uw schadevergoeding. Drost is uw woordvoerder bij alle contacten betrokken in de schaderegeling, zoals de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Met ons weet u dat u bijgestaan wordt door een betrouwbare en vakkundige letselschadespecialist, zodat u alle tijd kunt nemen om te werken aan uw herstel.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Wilt u meer weten over letselschade?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.