Als slachtoffer van een ongeluk dat niet uw schuld is, heeft u in principe recht op een schadevergoeding. Zowel van de materiële als van de immateriële schade. Die laatste schade noemen we ook wel smartengeld. Wij helpen u bij het verkrijgen van een schadevergoeding voor alle schadeposten die door het ongeluk zijn ontstaan. Een schadevergoeding is een belangrijke vorm van slachtofferhulp: u heeft namelijk recht op een optimale vergoeding van uw letselschade.

Het zou fijn zijn als slachtofferhulp altijd prettig zou verlopen. Maar het regelen van een schadevergoeding verloopt niet altijd even gemakkelijk. Zo kan de verzekeraar uw claim afwijzen. En soms is de verzekeraar niet bereid de volledige schadevergoeding te betalen.
Er komt dus veel kijken bij het regelen van een slachtoffervergoeding. Naast het contact met de andere partij(en), moet uw schade worden berekend en moet er een letselschadeclaim worden ingediend. Het is geen eenvoudige zaak. U doet er dan ook verstandig aan om hiervoor de hulp in te roepen van een deskundige letselschade-expert. Met Drost Letselschade verzekert u zich van een optimale schadeafwikkeling. Wij regelen alles voor u: van de aansprakelijkstelling tot de uitkering van uw schade. Als slachtoffer staat u bij ons centraal. Slachtofferhulp staat bij ons op de eerste plek.

 

recht op een schadevergoedingRecht op een schadevergoeding

Ons deskundige team van letselschade-experts, schaderegelaars, juristen, artsen en arbeidsdeskundigen, staat graag voor u klaar. Al onze medewerkers waarborgen de professionaliteit en kwaliteit van uw slachtofferhulp en uw schadevergoeding. Drost Letselschade biedt deze slachtofferhulp in de meeste gevallen kosteloos. Bent u het slachtoffer van een ongeval en is iemand anders aansprakelijk? Dan is onze hulp aan u gratis. De wet bepaalt namelijk dat de kosten door de aansprakelijke partij betaald moeten worden. Onze kosten voor slachtofferhulp en juridische hulp verhalen wij dus op de voor uw letsel aansprakelijke partij.

Wilt u meer informatie of advies? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, stuur een e-mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Plan kosteloos een afspraak of neem contact op