Als slachtoffer van een ongeluk buiten uw schuld heeft u in principe recht op een vergoeding van uw schade. Zowel van de materiële, als van de immateriële schade. Die laatste schade wordt ook wel smartengeld genoemd. Wij helpen u bij het verkrijgen van een schadevergoeding voor alle schadeposten, die door het ongeluk zijn ontstaan. Als slachtoffer hebt u recht op een optimale schadevergoeding.

 

Schadevergoeding slachtoffer

Natuurlijk wilt u ook dat de slachtofferhulp prettig verloopt. En dat is niet altijd gemakkelijk. Zo kan de verzekeraar uw claim afwijzen. Of is de verzekeraar niet bereid de volledige schadevergoeding te betalen. Om een slachtoffervergoeding te krijgen moet uw schade worden berekend en een letselschadeclaim worden ingediend. Dat is geen eenvoudige zaak. U doet er dan ook verstandig aan om daarvoor de bijstand in te roepen van een deskundige. Met Drost Letselschade verzekert u zich van een optimale schadeafwikkeling. Wij regelen alles voor u: van de aansprakelijkstelling tot de uitkering van uw schade. Als slachtoffer staat u bij ons centraal.

 

Professionele slachtofferhulp voor uw schadevergoeding

Ons deskundige team van letselschade experts, schaderegelaars, juristen, artsen en arbeidsdeskundigen, staat graag voor u klaar. Al onze medewerkers waarborgen de professionaliteit en kwaliteit van uw slachtofferhulp en uw schadevergoeding. Drost Letselschade biedt deze slachtofferhulp na een ongeval bij aansprakelijkheid kosteloos. De wet bepaalt namelijk dat de redelijke kosten door de aansprakelijke partij betaald moeten worden. Onze kosten voor slachtofferhulp en rechtsbijstand verhalen wij dus op de voor uw letsel aansprakelijke partij.

 

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring