Heeft u door letselschade een whiplash opgelopen? Drost Letselschade claimt uw vergoeding

Een van de meest gehoorde klachten na een auto-ongeval is de welbekende whiplash. Een whiplash ontstaat vooral bij een kop-staartbotsingen, maar is ook mogelijk bij andersoortige aanrijdingen, zoals een frontale aanrijding. Een whiplash is schade aan de spieren en gewrichtsbanden rondom de hals, nek en schouders. Door de onverwachte klap, krijgt uw hoofd veel te verduren. Het hoofd maakt heftige slingerbewegingen, waardoor de spieren en gewrichtsbanden verrekken of uitscheuren. De gevolgen van een whiplash kunnen zeer lang aanhouden. U heeft door een ongeval een whiplash opgelopen en u bent niet schuldig aan dit ongeval? Als een ander aansprakelijk is voor het schadeveroorzakende voorval, hebt u hoogstwaarschijnlijk recht op een schadevergoeding. Schakel een specialist van Drost Letselschade in voor het claimen van uw schadevergoeding bij de aansprakelijke partij.

Vaststelling van whiplash letselschade

Een whiplash is een niet zichtbare vorm van letselschade. Aan de buitenkant is niets te zien, maar toch heeft u last van veel pijn in de nek en schouders. De pijn kan zelfs uitstralen naar uw schouders en bovenrug. Een whiplash kan een behoorlijke invloed hebben op uw dagelijks leven en kan zelfs leiden tot (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid. Onze directeur Yme Drost kan er als ervaringsdeskundige over meepraten. Omdat het zo lastig is een whiplash vast te stellen en vooral ook om de aansprakelijke partij van het opgelopen letsel te overtuigen, is deskundigheid nodig. Meldt u daarom bij Drost Letselschade. Ons team bestaat uit hoog opgeleide specialisten op het gebied van letselschade, die in hun werkzaamheden worden bijgestaan door ‘eigen’ onafhankelijk optredende medisch specialisten, die de gevolgen van de whiplash in kaart kunnen brengen. Op basis van de adviezen van onze medisch adviseurs kunnen wij voor u een schadevergoeding vaststellen en de claim bij de aansprakelijke partij indienen.

letsel

Schadevergoeding voor whiplash bij letselschade claimen door Drost Letselschade

Drost Letselschade heeft al vaak van doen gehad met slachtoffers, die na een ongeval langdurige klachten ervaren door een whiplash. Dit is erg vervelend, vooral als een andere partij verantwoordelijk is voor het u overkomen ongeval. Als die andere partij aansprakelijk is voor het schadeveroorzakende voorval, doet u er verstandig aan ons kantoor in te schakelen voor het claimen van een schadevergoeding voor whiplash bij letselschade bij de aansprakelijke partij. Onze experts kunnen voor u de hoogte van de schadevergoeding inschatten en ook de kosten van onze dienstverlening worden als onderdeel van de te vorderen schadevergoeding meegenomen. De wet bepaalt namelijk dat u ook uw juridische kosten, zoals die van een letselschadespecialist, als onderdeel van uw letselschade vergoeding kunt claimen.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Wilt u meer weten over letselschade?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.