Schadeletsel is eigenlijk letselschade
Als slachtoffer van letselschade, in de volksmond ook nog wel eens aangeduid met de term ‘schadeletsel’ heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Drost Letselschade heeft als grootste letselschadespecialist van het land, die alleen werkzaam is voor slachtoffers van letselschade, alle juridische deskundigheid in huis om vast te stellen of u recht heeft op schadevergoeding en hoe hoog deze is. Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van mensen met letselschade als gevolg van een medische fout, verkeersongeval of bedrijfsongeval.

Gratis ondersteuning bij een ongeval

Ondanks het feit dat wij door het vaststellen en het indienen van uw correcte schadeclaim een optimale schadevergoeding voor u realiseren, betaalt u niets. Wij vinden namelijk dat uw schadevergoeding geheel van u moet blijven ter compensatie van schadeletsel. Onze kosten verhalen wij daarom op de verantwoordelijke van uw schadeletsel. Wilt u hierover meer weten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

Juridische expertise voor uw schadeletsel

Bij Drost Letselschade bent u verzekerd van de juiste juridische expertise. Drost is aangesloten bij de De Letselschade Raad. Onze deskundigen zijn:

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten en deskundigheid bij schadeletsel? Neem dan contact op via telefoonnummer: 0800 – 2490300, stuur een e-mail naar: info@drost.nl, of vul het contactformulier in.