Heeft u nekklachten na een aanrijding?

Als u slachtoffer bent van een aanrijding, dan kunt u daarna met diverse soorten klachten te maken krijgen. Dit kan onder andere gaan om kneuzingen, botbreuken of inwendige bloedingen. Nekklachten na een aanrijding komen helaas best vaak voor. Uw hoofd wordt door de klap heen en weer geslingerd en spieren en pezen worden opgerekt of kunnen scheuren. Veel nekklachten zullen na verloop van tijd verdwijnen, maar u kunt ook langdurige klachten houden. Dit gaat dan om pijn in de nek, schouders en rug, waardoor u beperkt wordt in uw bewegingsvrijheid. Bent u niet (volledig) schuldig aan de aanrijding en een ander (deels) wel? Meestal is de wederpartij dan (deels) aansprakelijk voor de gevolgen van het u overkomen ongeval. U doet er goed aan een expert van Drost Letselschade in te schakelen voor het aansprakelijk stellen en een schadevergoeding eisen. Dan weet u zeker dat u krijgt waar u recht op hebt.

Ernstige klachten nek na een aanrijding

Het is vrij normaal dat u bijvoorbeeld na een achterop aanrijding last heeft van spierpijn en nekklachten. Bij klachten na een ongeval is het belangrijk om daarmee meteen, binnen 48 uur, naar de huisarts te gaan. Daarmee legt u vast, dat u meteen na het ongeval al klachten had. In een later stadium kan dit belangrijk zijn. Gelukkig verdwijnen de meeste klachten na verloop van tijd. Maar dit geldt helaas niet voor alle klachten en zeker niet voor alle vormen van nekklachten. De whiplash is hier een voorbeeld van. Whiplash klachten kunnen zelfs jarenlang aanhouden en kunnen u ernstig in uw bewegingsvrijheid en dagelijks leven beperken. Het kan zelfs zo zijn dat u door deze klachten helemaal niet meer, of nog maar gedeeltelijk kunt werken. De gevolgen strekken dus veel verder uit dan enkel klachten aan de nek na een aanrijding. U krijgt dan mogelijk te maken met gemiste inkomsten of misschien moeten er aanpassingen aan uw woning gebeuren ter ondersteuning van uw dagelijkse bezigheden? Wanneer de tegenpartij de aansprakelijkheid van de aanrijding heeft erkend, dan hebt u recht op een schadevergoeding. Schakel voor de aansprakelijkstelling en het schadevergoeding eisen één van de ervaren letselschadespecialisten van Drost Letselschade in.

letsel

Een schadevergoeding voor nekklachten na aanrijding kan Drost voor u claimen

Wanneer niet u, maar een ander verantwoordelijk is voor de u overkomen aanrijding, en u hebt van doen met nekklachten na een aanrijding, dan heeft u recht op een schadevergoeding voor uw letsel. Omdat het vaststellen van nekklachten en de daarbij horende gevolgen lastig is, is het verstandig om contact met Drost Letselschade op te nemen. Onze specialisten (die worden ondersteund door medisch adviseurs) zijn ervaren in het vaststellen van uw schade als gevolg van nekklachten. Zij berekenen de schadevergoeding die hier tegenover moet staan. Uw nekklachten zijn misschien nog lang niet verdwenen, u ontvangt in ieder geval wel een financiële genoegdoening. En pas als er een medische eindtoestand is bereikt, wordt uw schade definitief afgewikkeld. In de tussentijd heeft u recht op voorschotten op uw schade. Uw expert van Drost regelt dat voor u.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Plan kosteloos een afspraak of neem contact op