Claim uw schadevergoeding bij nekklachten na een ongeluk

Nekklachten na een ongeluk komen helaas vaak voor. In de meeste gevallen gaat het gelukkig om milde klachten, die na verloop van tijd weer verdwijnen. Dit gaat echter niet altijd op. Een whiplash is een wat ernstige vorm van nekklachten en kan lange tijd aanhouden. Het kan in bepaalde gevallen zelfs zo zijn dat u uw leven lang last blijft houden van de gevolgen van een whiplash. Dit is erg vervelend, maar dan een logisch gevolg van aan ongeluk met een auto. Maar het is helemaal vervelend als u niet de veroorzaker van het ongeluk bent en door toedoen van een ander nekklachten en/of een whiplash hebt opgelopen. Als die ander aansprakelijk is voor het u overkomen ongeval, hebt u recht op een vergoeding voor uw letselschade. Schakel Drost in voor het aansprakelijk stellen en voor het berekenen van de hoogte van uw schadevergoeding voor uw nekklachten.

Dwarslaesie als gevolg van nekklachten na een ongeluk

Een whiplash is al ernstig, maar nekklachten kunnen nog veel ernstige gevolgen hebben, zoals een dwarslaesie. Dit houdt in dat uw ruggenmerg als gevolg van nekklachten een ernstige beschadiging heeft opgelopen. Er wordt dan ook wel eens gesproken van een gebroken nek. Dit moet niet letterlijk worden opgevat, maar dit houdt in dat de zenuwen de prikkels niet meer naar het lagere gedeelte van de wervelkolom kunnen doorgeven. Een gevolg van een dwarslaesie is een gehele of gedeeltelijke verlamming. U kunt zich voorstellen met welke letselschade u dan te maken krijgt. U moet revalideren, u verliest mogelijk inkomen en uw woning moet waarschijnlijk geheel worden aangepast. Neem contact op met Drost Letselschade voor de behandeling van uw schadezaak. Als een ander verantwoordelijk is voor het u overkomen ongeval, is deze partij vrijwel altijd aansprakelijk. In dat geval kan Drost u als slachtoffer kosteloos bijstaan, omdat in de wet is bepaald dat u in dat geval de kosten van onze belangenbehartiging als onderdeel van uw schade kunt verhalen op de voor uw letsel aansprakelijke partij. Drost stelt de wederpartij aansprakelijk en zorgt voor het claimen van uw letselschade als gevolg van nekklachten na een ongeluk bij de aansprakelijke partij.

letsel

Last van de nek na een ongeluk? Neem contact op met Drost Letselschade

Heeft u last van de nek na een ongeluk? Het is dan zeer verstandig om zo snel mogelijk, binnen 48 uur, uw huisarts te consulteren. Daarmee legt u vast, dat u meteen na het ongeval al nekklachten had. Wat ook belangrijk is, is om zo snel mogelijk contact op te nemen met Drost Letselschade voor de behandeling van uw letselschadezaak. U weet namelijk niet of uw nekklachten van tijdelijke aard zijn, of dat sprake is van een whiplash en wat de gevolgen van het u overkomen ongeval zijn. U doet er altijd goed aan Drost Letselschade te vragen om de wederpartij aansprakelijk te stellen. Drost weet hoe dat moet en zorgt ervoor dat uw rechten veilig worden gesteld. Als een ander aansprakelijk is voor het u overkomen ongeval, heeft u in principe namelijk recht om letselschade te claimen voor de door u opgelopen nekklachten. Wij verzorgen het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en het nauwkeurig in kaart brengen van de hoogte van de letselschade. Als geen ander weten wij waar u recht op heeft. Dit brengt u rust en stelt u in staat om aan uw herstel te werken.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Wilt u meer weten over letselschade?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.