Vanaf volgende week woensdag 30 mei tot en met zaterdag 2 juni, staan wij, Drost Letselschade, op de SupportExpo 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Support 2018 is Nederlands belangrijkste event voor mensen met een bewegingsbeperking – waaronder mensen met een fysieke beperking en senioren –, hun familieleden, begeleiders en mantelzorgers.

Het event is er zeker ook voor professionals zoals ergotherapeuten, indicatiestellers, zorginkopers en wijkverpleegkundigen. Zij komen naar de Jaarbeurs in Utrecht om nieuwe informatie en inspiratie op te doen, (support)innovaties te omarmen en om actief mee te doen aan workshops en activiteiten. En dat vier dagen lang.

De uitgebreide focus geeft Support een onderscheidend karakter en een groot bereik. Nergens vindt u zo’n veelzijdig aanbod in onder andere hulpmiddelen, mobiliteit & vervoer, sport & vrije tijd en wonen & domotica als op dit event.

Tijdens Support is er dagelijks een doorlopend en afwisselend programma in zes verschillende theaters, waar ruim 100 presentaties worden gehouden. U kunt zich hiervoor vooraf inschrijven.

Ook Drost Letselschade is op deze beurs aanwezig: Wij staan met een stand op het Letselschade-paviljoen. Bij onze stand is altijd een letselschade-expert aanwezig om geïnteresseerden van informatie te voorzien.

Verder kunt u op de SupportExpo luisteren naar ervaringsverhalen, aangepaste auto’s testen en/of vakgenoten ontmoeten op het professionalplein.

Openingstijden van Support2018:

  • Woensdag 30 mei:       9.30 – 16.30 uur
  • Donderdag 31 mei:      9.30 – 16.30 uur
  • Vrijdag 1 juni:               9.30 – 16.30 uur
  • Zaterdag 2 juni:            9.30 – 16.30 uur

Er is heel veel te doen op Support. Voor iedereen. Dus voor bezoekers met een beperking én voor de mensen in hun (directe) omgeving.
Wilt u gratis aanwezig zijn bij deze Expo? Registreer u dan hier!