LetselschadePAVILJOEN op de Support 2018

Op de Supportexpo vind je dit jaar diverse pleinen en paviljoenen met ieder een eigen thema. Zo vind je snel de informatie die je zoekt. Nieuw dit jaar is het LetselschadePAVILJOEN. Dit paviljoen brengt alle betrokkenen rondom een letselschaderegeling bij elkaar.

Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen die te maken hebben gekregen met letselschade behoefte hebben aan meer juridische deskundigheid en coaching op diverse terreinen. Vanuit de behoefte om alle betrokkenen rondom een letselschaderegeling met elkaar in contact te brengen, is het LetselschadePAVILJOEN ontstaan. Dat betekent dan ook dat het aanbod breed en dynamisch is. Een ontmoetingsplek voor letselschadeslachtoffers, verzekeraars, belangenbehartigers en dienstverlenende bedrijven en organisaties

Daar wordt met het LetselschadePAVILJOEN op ingespeeld. “Naast alle trends en innovaties op het gebied van hulpmiddelen in de meest brede zin van het woord, beogen we met de uitbreiding van het LetselschadePAVILJOEN tegemoet te komen aan deze vraag. Mensen zien thuis op de bank met alle brochures op schoot vaak door de bomen het bos niet meer. Vanuit Jaarbeurs beschouwen we het LetselschadePAVILJOEN absoluut als een noodzakelijke aanvulling tijdens dit event,” aldus Sander Braam, brandmanager Support.

Innovatieve projecten op Supportexpo

Als men werkelijk bereid is de letselschaderegeling door te ontwikkelen, dan is dit de gelegenheid om er samen de schouders onder te zetten. Op het LetselschadePAVILJOEN is uiteraard ruimte voor innovatieve projecten en nieuwe initiatieven. Support is niet alleen informatie vergaren en kennis opdoen, maar vooral ervaren en beleven. Ook kunnen letselschadeadvocaten, arbeidsdeskundigen of herstelcoaches gratis spreekuur draaien. Zo kunnen ze samen te bekijken wat hun discipline voor een slachtoffer zou kunnen betekenen.

Om partijen echt in een andere setting bijeen te brengen, wordt op donderdagmiddag een gedeelte van het terras op de Supportexpo als café ingericht. Zo kunnen partijen een vastgelopen dossier in een aangename omgeving eens face to face doornemen. Op die manier wordt wellicht een opening gecreëerd. Een prachtig initiatief dat het nodig heeft weer nieuw leven in te blazen.

Op het LetselschadePAVILJOEN staan de volgende exposanten op de Supportexpo: Athenos, Baan Hofman Ongevallenanalyse, DAS, Drost Letselschade B.V., Gyromotics, Hijink Advocaten, Online Schadestaat BV, RaNed, Schadefonds Geweldsmisdrijven, TotaalSupport, TriviumAdvies B.V., VQH Advocaten en Wildeboer AVS.

Kom gerust ook even langs bij de stand van Drost Letselschade!

Bron: supportexpo.nl