Voor jezelf zorgen, is voor jezelf opkomen. In sommige situaties is het echter niet zo makkelijk om voor jezelf op te komen. Bijvoorbeeld wanneer u slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een medische fout. Het kan dan moeilijk zijn de juiste weg te vinden en uiteindelijk datgene te behalen waar u het beste mee af bent. En juist dàn is het belangrijk om een sterke hulptroep klaar te hebben staan, bestaande uit deskundige mensen die zich helemaal inleven in uw situatie, die hun ervaring en kennis optimaal weten in te zetten en die u voorzien van een gedegen advies en op maat gesneden ondersteuning. Kortom: mensen die voor u opkomen, precies daar waar het nodig is. Daar staan wij voor, daar gaan wij voor, zoals u ook op onze website zult ontdekken.

Wij gebruiken het woord ‘letselschade’ als verzamelterm voor zowel lichamelijke als psychische schade. Wanneer u letselschade heeft opgelopen, kan dit een ingrijpende impact hebben op uw leven. De schade brengt naast lichamelijke gevolgen bijna altijd ook emotionele en financiële gevolgen met zich mee. Soms voor langere tijd, mogelijk zelfs voor de rest van uw leven.

Wanneer u letselschade heeft opgelopen door een verkeersongeval, bedrijfsongeval, beroepsziekte of medische fout, bent u op zoek naar hulp, begrip en naar deskundig advies en gedegen ondersteuning, toegespitst op de situatie waarin u zit. Persoonlijk dus. Betrouwbaar ook. En uiteraard doelgericht. Met minder nemen wij bij Drost Letselschade geen genoegen.

Wij bieden een optimale begeleiding bij het verhalen van uw schade op de aansprakelijke partij.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op voor vrijblijvend en kosteloos advies via telefoonnummer 074 – 2490300 of stuur ons een e-mail: [email protected]. Wij staan u graag te woord.