Bent u ziek geworden door de listeriabesmetting in vleeswaren? Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn en of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding? Wij zoeken het kosteloos voor u uit, berekenen uw letselschadevergoeding en dienen voor u een schadeclaim in. Aan onze dienstverlening zijn dus voor u als slachtoffer geen kosten verbonden.

Onlangs werd bekend dat er drie mensen in de afgelopen twee jaar zijn overleden door de listeriabesmetting in vleeswaren van producent Offerman. De slachtoffers hadden een hoge leeftijd en één vrouw heeft er een miskraam door gehad. Daarnaast raakten twintig mensen de afgelopen twee jaar besmet met de bacterie via de vleeswaren. Als u een slachtoffer bent, neem dan zo snel mogelijk contact op met Drost Letselschade.

Doe hier onze letselschade test!Als u wilt weten of u recht heeft op een schadevergoeding

Waarom Drost Letselschade?

Met onze werkwijze geven wij u een optimale begeleiding bij het verhalen van uw schade op de aansprakelijke partij. We bieden u hulp, begrip en deskundig advies. Onze werkwijze is persoonlijk, betrouwbaar en doelgericht.
Wij zijn niet het enige letselschadebureau. Toch weten wij dat u bij ons in de beste handen bent. Waarom? Niet alleen vanwege onze betrouwbare en gedegen werkwijze. Ook omdat Drost Letselschade zich onderscheidt door:

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of advies? Bent u slachtoffer van een listeriabesmetting? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, stuur een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in.


Lees ook ons nieuwsbericht over de recente listeriabesmetting