Drost Letselschade: regeling letselschade op maat
Hebt u door de schuld van een ander letsel opgelopen? Maar vindt u het moeilijk uw schade te verhalen bij de aansprakelijke partij? Wij niet! Drost Letselschade is specialist op het gebied van letselschade. Wij helpen u graag bij de afhandeling van uw schadeclaim. Uw letselschade regeling is voor ons gesneden koek. Bij ons vindt u alle deskundigheid die nodig is om uw schadeclaim met succes af te wikkelen.

Drost voor regeling letselschade

Drost Letselschade helpt u bij de letselschade regeling, door:

  • het doen van onderzoek naar de toedracht van het voorval waarbij de schade is ontstaan;
  • de beantwoording van de schuldvraag;
  • de regeling van materiële schade en immateriële schade (smartengeld);
  • het maken van schadeberekeningen;
  • de medische expertises;
  • het oplossen van arbeidskundige vraagstukken.

Letselschade regeling: Volledige vergoeding van uw schade

Dat een schadevergoeding de gevolgen van de schade nooit kan wegnemen, realiseren wij ons als geen ander. Maar wij weten ook dat een nette schadevergoeding kan helpen het leed wat te verzachten. Daarom gaat Drost Letselschade bij het afwikkelen van uw schadeclaim altijd uit van een volledige vergoeding van uw schade. Daar hebt u recht op. En dit betekent dat de aansprakelijke partij ook de kosten van rechtsbijstand (juridische bijstand) moet vergoeden. Dat is zo in de wet vastgelegd. Onze inschakeling kost u dus niets. De kosten van ons kantoor worden gewoon vergoed. Dat is wel zo eerlijk en wel zo prettig. Want u hebt er niet om gevraagd om het slachtoffer te worden van letselschade. Waarom zou u dan wel met de kosten moeten blijven zitten?

Drost Letselschade regelt de vergoeding van uw volledige schade. Wij zorgen niet alleen voor een vergoeding van de materiële schade (kapotte kleding, verlies aan inkomsten, aanpassing woning, kosten huishoudelijke hulp), maar ook van de immateriële schade (het smartengeld). En van de kosten van rechtsbijstand. Zodat u zich ook daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw letselschade regeling? Of over de kosten van rechtsbijstand? Of wilt u weten wat Drost Letselschade voor u kan betekenen? Bel ons voor gratis advies op 074-2490300, stuur een e-mail: [email protected], of vul het contactformulier in op deze site.