Wilt u smartengeld na een whiplash eisen?

Bij een verkeersongeval tussen twee motorvoertuigen gebeurt het met enige regelmaat dat slachtoffers daarna last hebben van een whiplash. Een whiplash is het gevolg van een heftige beweging van uw hoofd. Daardoor lopen spieren en gewrichtsbanden in de nek, hals en schouders een beschadiging op. Een whiplash is hinderlijk en pijnlijk. In veel gevallen verdwijnen de klachten na verloop van tijd. Maar dit geldt helaas niet voor iedereen. Soms blijven klachten langdurig, of zelfs blijvend, aanhouden. Bent u niet schuldig aan het ongeval, maar is een andere partij aansprakelijk? Dan kunt u smartengeld na een whiplash claimen bij deze aansprakelijke wederpartij.

Hoe bij een whiplash smartengeld claimen?

Whiplash smartengeld claimen lijkt misschien gemakkelijker dan het in de praktijk is. U mag er vanuit gaan dat de aansprakelijke partij vraagtekens zal plaatsen bij de aard van uw klachten, of de oorzaak voor uw klachten. Ook wordt nog al eens bestreden dat u hier na lange tijd nog steeds last van heeft. Om goed onderbouwde tegenspraak te bieden, is het verstandig om een letselschadespecialist van Drost Letselschade in te schakelen en die het woord voor u te laten voeren. Deze letselschadespecialist is thuis in deze zaken en heeft de kennis om uw claim goed te onderbouwen. Desnoods met rapporten van medisch specialisten. Met de inschakeling van een letselschadespecialist maakt u een veel grotere kans op een succesvolle afwikkeling van uw letselschadezaak. En nu de aansprakelijke partij verplicht is om ook de kosten van onze dienstverlening te vergoeden, is er geen enkele reden om niet tot inschakeling van ons kantoor over te gaan.

letsel

Wilt u smartengeld na een whiplash? Neem contact op met Drost Letselschade

Drost Letselschade heeft al meer dan 20.000 slachtoffers met letselschade succesvol bijgestaan in de afwikkeling van hun letselschadezaken. Ook al is uw ongeval al een tijdje geleden, vaak blijkt pas na het verstrijken van enige tijd dat u nog steeds last van een whiplash heeft. Ga na een ongeval meteen naar uw huisarts en laat uw klachten in ieder geval vastleggen! Als later blijkt dat u last houdt van de klachten, kunt u aantonen dat die klachten ongevalsgevolg zijn. Zolang uw zaak de verjaringstermijn nog niet heeft overschreden, is het zeer aan te raden om contact met ons op te nemen voor de afwikkeling van uw letselschadezaak. Als een andere partij aansprakelijk is, dan is er grote kans dat wij voor u met succes smartengeld na een whiplash kunnen claimen.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Wilt u meer weten over letselschade?

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring
8,6 Klantenbeoordeling