Na een whiplash een letselschade vergoeding claimen

Vooral bij een kop-staartbotsing is het risico op een whiplash groot. Hierbij rijdt de bestuurder van een auto of ander motorvoertuig op zijn of haar voorganger. De bestuurder van deze auto krijgt met een onverwachte schok van achteren te maken, waardoor het hoofd hard vooruit en achteruit wordt bewogen. Dit kunnen de spieren en gewrichtsbanden niet aan en die zullen verrekken en in het ergste geval zelfs scheuren. Lange tijd een pijnlijke nek, hals en schouders zijn het gevolg. Ook uitstraling naar de rug is niet ongewoon bij een whiplash. Heeft u een whiplash buiten uw schuld om opgelopen? En is een andere partij aansprakelijk voor het u overkomen voorval? Dan kunt u voor de whiplash een letselschade vergoeding claimen bij de voor uw letsel aansprakelijke partij.

Laat u bijstaan als u een whiplash vergoeding letselschade wilt claimen

U heeft als slachtoffer volgens de Nederlandse wet dan wel recht op een whiplash vergoeding letselschade als een ander schuldig is voor het u overkomen ongeval, maar gemakkelijk is het traject niet. Een whiplash is een verwonding waar nogal eens discussie over ontstaat tussen de betrokken partijen. Vragen als ‘is de whiplash wel het gevolg van het ongeval?’ en ‘heeft het slachtoffer hier wel langdurig last van?’ zullen onherroepelijk gesteld worden door de aansprakelijk gestelde partij. U doet er daarom goed aan een letselschadespecialist in te schakelen, die uw claim goed met bewijzen kan onderbouwen.

letsel

Laat Drost Letselschade uw letselschade vergoeding voor whiplash claimen

Mede door de complexiteit van het vaststellen van de gevolgen van een whiplash en ook de juridische gevolgen die dit kan hebben, is bij het claimen van een letselschade vergoeding voor whiplash, zowel medische als juridische kennis nodig. Daarom helpt Drost Letselschade u hier graag bij. Drost beschikt zelf over de nodige juridische kennis en via een aan ons kantoor gelieerd medisch adviesbureau is ook in de medische kennis voorzien. Daardoor zijn wij perfect in staat uw letselschadezaak af te wikkelen en met succes een claim tot schadevergoeding bij de aansprakelijke partij in te dienen.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Plan kosteloos een afspraak of neem contact op