+20.000 cliënten geholpen

Letselschade opgelopen?

Wij helpen u graag, want uw letsel is onze zorg! Drost Letselschade biedt hulp aan slachtoffers van letselschade. Hebt u letselschade opgelopen? Dan kunt u de hulp van een deskundige goed gebruiken. De experts van Drost kunnen als geen ander vaststellen, of u recht hebt op een vergoeding van uw letselschade. Drost wikkelt uw schade af en zorgt dat u krijgt waar u recht op hebt. Wilt u deskundig en kosteloos advies? Dan moet u bij Drost Letselschade zijn.

Direct weten of u recht heeft op een letselschadevergoeding?

Bekend van:
Veel expertise en kennis. Slagvaardige en perfecte afhandeling. Ik zou Drost Letselschade zeker bij derden aanbevelen!
- J. S. (36) achteropaanrijdijng, whiplash
8,6 Klantenbeoordeling
Letselschade register

Doe hier onze letselschade test!

Als u wilt weten of u recht heeft op een schadevergoeding

Wat onze klanten zeggen

Dorothée is erg deskundig en ik zou haar en Drost Letselschade zeker bij derden aanbevelen.
Marjam (35), knie op twee plaatsen gebroken, auto-ongeluk

De prettige behandeling van Mauro heeft ons veel steun en vertrouwen gegeven in een heel moeilijke fase in ons leven.

Jan (75) & Anneke (65), meervoudig letsel, verkeersongeval
avrotrosradar
19nov

Langlopende letselschadezaken strenger aanpakken

De drie Kamerleden Van Nispen, Kuiken en Van Toorenburg strijden al jaren voor de belangen van letselschadeslachtoffers. Ze pleiten voor sanctiemogelijkheden tegen trainerende verzekeraars. Ook moet er een onafhankelijke Tuchtraad..
18nov

Aangifte asbestslachtoffers tegen Eternit

Nabestaanden van acht asbestdoden hebben aangifte gedaan tegen de Goorse fabrikant Eternit, vanwege doodslag, of als dat niet kan worden bewezen, dood door schuld. De nabestaanden willen dat het Openbaar..
07nov

Zwaardere straffen voor verkeershufters en drankrijders

Om het aantal verkeersongevallen en bijna ongevallen door gevaarlijke verkeersincidenten te verminderen, heeft minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid onlangs een wetsvoorstel ingediend. Hiermee wil hij gevaarlijk rijgedrag en..

Dossiers

Alle dossiers

Hoe beoordeel je of iemand wel of geen schadevergoeding krijgt

Wel of geen compensatie voor slachtoffers van het chroom-6 drama in Tilburg? Een onafhankelijke commissie buigt zich over die vraag. Ruim 700 aanvragen vielen op de deurmat. Het merendeel afkomstig..
vuurwerkramp

Aangifte tegen overheid inzake vuurwerkramp

Klokkenluider en onderzoeker Paul van Buitenen wil het onderzoek naar de Enschedese vuurwerkramp nieuw leven inblazen. Afgelopen maandag 28 oktober reisde hij af naar Enschede om aangifte te doen tegen..
monstertruckdrama

Monstertruck-chauffeur toch de cel in

Monstertrucker Mario D. moet de cel in. De man, die eerder is veroordeeld voor het drama in Haaksbergen waarbij in september 2014 drie mensen om het leven kwamen en bijna..

Drost Letselschade

Drost Letselschade is een van de bekendste en grootste bureaus op het gebied van letselschade in Nederland. Het heeft vestigingen in zowel Hengelo als Groningen. Drost Letselschade zet zich alleen in voor slachtoffers. Inmiddels vonden tienduizenden slachtoffers hun weg naar ons kantoor. Vooral bij het bepalen van de haalbaarheid en het indienen van een (schade)claim is onze deskundigheid onmisbaar. Hebt u ook deskundig en kosteloos advies nodig? Bij Drost Letselschade bent u aan het juiste adres. Bij erkenning van aansprakelijkheid staan onze letselschade-experts u kosteloos bij.

Bel ons gratis 0800 2490300 Landelijk bereikbaar
Neem contact opBinnen 1 werkdag nemen wij contact met u op
8,6 Klantenbeoordeling