Kies een betrouwbare belangenbehartiger als u letselschade wilt claimen

Een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een misdrijf, iedereen kan hier slachtoffer van worden en zonder dat u hieraan enige schuld heeft. Als u dit is overkomen, dan heeft u meestal het recht om de opgelopen letselschade te claimen bij partij die het letsel veroorzaakte. Hier komt veel bij kijken. Zo zal de wederpartij aansprakelijk moeten worden gesteld voor het u overkomen voorval en moet de hoogte van de schadevergoeding berekend worden. Uiteraard moet de claim goed onderbouwd worden met bewijzen, dat de u overkomen letselschade ook daadwerkelijk het gevolg is van het incident dat u heeft meegemaakt. U laten bijstaan door een belangenbehartiger die uw letselschade voor u zal claimen bij de aansprakelijke partij, is dan ook geen overbodige luxe.

Wat zijn de kosten van een belangenbehartiger bij letselschade?

U zult zich ongetwijfeld afvragen wat de kosten zijn van een belangenbehartiger bij letselschade claimen? Is een ander aansprakelijk voor het u overkomen voorval, waarbij u letselschade opliep? Dan hoeft u zich over de kosten van uw belangenbehartiger geen zorgen te maken. De aansprakelijke partij is namelijk niet alleen verplicht een vergoeding te betalen voor de door u opgelopen letselschade, maar ook voor de kosten van uw belangenbehartiger. Dit is zo in de wet bepaald. Hierdoor zijn er voor u als slachtoffer aan het gehele traject van schadebehandeling geen kosten van rechtsbijstand verbonden. Die kosten worden door Drost Letselschade namelijk verhaald op de aansprakelijke partij.

letsel

Welke diensten als belangenbehartiger bij letselschade biedt Drost Letselschade?

Het behartigen van de belangen van slachtoffers bij het claimen van letselschade, is voor Drost Letselschade dagelijks werk en dit al meer dan 30 jaar. Als u dus een betrouwbare en ervaren belangenbehartiger zoekt, die u kan bijstaan in de behandeling en afwikkeling van uw letselschadezaak, dan zijn wij uw aangewezen partner. U kunt bij ons terecht voor het berekenen van uw letselschade, zowel materiële als immateriële schade, het aansprakelijk stellen van de wederpartij en voor de communicatie met de aansprakelijke wederpartij en haar verzekeraar.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Plan kosteloos een afspraak of neem contact op