Claim nú uw letsel

Binnen één werkdag ontvangt u een reactie van onze experts. Loop uw claim niet mis en dien tijdig een schadeclaim in! Al 15.000+ slachtoffers gingen u voor.

  • ✓ Valid number ✕ Invalid number
  • De gegevens worden niet met derden gedeeld en er wordt niet ongevraagd informatie naar jou toegestuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 Ja, help mij met mijn schadevergoeding

 

yme-smallWilt u genieten van een zorgeloze toekomst? Drost Letselschade is opgericht in 1988 en onze experts helpen u stap voor stap bij het claimen van uw schadevergoeding. We komen graag bij u thuis op bezoek om uw zaak in begrijpelijke bewoordingen en persoonlijk te bespreken, zo nodig ‘s avonds. Laat u gegevens achter en u ontvangt binnen één werkdag kosteloos advies.

Yme Drost gaat tot het gaatje. Hij voelt zich betrokken. Het leed van zijn client moet worden opgelost.

De Volkskrant

bekendvan-logos-bw

Totale ontzorging

Yme Drost

Drost Letselschade biedt u alle hulp bij letselschade. Met een team van betrokken letselschade-experts, juristen, artsen en arbeidsdeskundigen zorgen we voor een persoonlijke schaderegeling op maat.

We zorgen niet alleen voor de juridische afhandeling, maar begeleiden u ook persoonlijk tijdens en na de afhandeling van uw schadevergoeding. We hebben alle expertises in huis om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Daarnaast zijn we betrokken bij uw eventuele reïntegratie en regelen wij voor u als vanzelfsprekend een toereikend voorschot op de schade om de moeilijke periode door te komen; voor u als slachtoffer kost het niets.

 

Dé experts op het gebied van letselschade

Kosteloos advies letselschadse

De specialisten van Drost Letselschade zijn professionals op hun gebied. Het kantoor beschikt over een team van letselschade-experts, juristen, artsen (waaronder een neuroloog) en een arbeidsdeskundige.

In haar 25-jarige bestaan heeft Drost Letselschade een breed vertrouwen opgebouwd.
Haar directeur Yme Drost kent u ongetwijfeld als letselschadeautoriteit van de TV of uit de krant. Voor meerdere spraakmakende zaken zette Drost Letselschade zich in.

De letselschade professionals van Drost zijn aangesloten bij het NIVRE, het NIS en de NVRA. De artsen zijn allen BIG-geregistreerd. Drost Letselschade pleit voor een heldere en transparante letselschaderegeling en heeft zich daarom verbonden aan de Gedragscode Behandeling Letselschade en de GOMA.

 

Drost helpt sinds 1988 slachtoffers met letselschade

Drost Letselschade is sinds 1988 de betrouwbare partner voor slachtoffers met letsel. Drost heeft bewust gekozen voor (de kant van en de belangenbehartiging van) het slachtoffer en werkt daarom niet voor verzekeraars.

In de diverse dossiers kunt u lezen waar Drost zich de laatste jaren sterk voor heeft gemaakt. Wilt u kennis maken met een professional van Drost Letselschade, bezoek dan onze contactpagina.

Letselschade opgelopen?Doe de letselschadetest of neem vrijblijvend contact op