Schakel een betrouwbare letselschade adviseur in bij het claimen van letselschade

Een ongeluk kan grote gevolgen hebben op uw persoonlijke leven. U kunt gewond raken bij een verkeersongeluk of een bedrijfsongeval, waarbij u langdurig in het ziekenhuis terecht komt en een langdurig revalidatieproces tegemoet gaat. Hier komen vaak ook hoge kosten bij kijken. Denkt u daarbij aan beschadiging van uw persoonlijke eigendommen, medische kosten die niet worden vergoed door uw zorgverzekering en bij lichamelijke schade zelfs aan aanpassingen aan uw woning. Wanneer u een ander aansprakelijk is voor het u overkomen ongeval, dan hebt u recht op een vergoeding van deze kosten van deze andere partij. Het is wel raadzaam een goede letselschade adviseur in te schakelen. Daarmee voorkomt u dat er fouten worden gemaakt bij de aansprakelijkstelling, of de berekening van de door u geleden en te lijden schade.

Wat doet een adviseur bij letselschade voor u?

Bij Drost Letselschade dekt de term ‘adviseur’ feitelijk niet onze gehele dienstverlening. Uiteraard zijn wij uw adviseur bij letselschade. Maar wij doen veel meer voor u. Wij nemen de gehele letselschadezaak van u over en treden op als uw belangenbehartiger. Wij stellen de wederpartij aansprakelijk, berekenen voor u de schadevergoeding die u kunt eisen, en verzorgen ook alle correspondentie en communicatie met de aansprakelijke partij en de verzekeraar. Dit doen wij, omdat wij weten wat slachtoffers meemaken en wat de impact van letselschade op uw leven is. Drost heeft zich ten doel gesteld om alleen slachtoffers bij te staan. Zo zijn wij voor u een betrouwbare en onafhankelijke partij, die enkel opkomt voor uw belangen.

letsel

Drost Letselschade is een ervaren letselschade bureau

Met meer dan 30 jaar ervaring in het bijstaan van slachtoffers, is Drost Letselschade inmiddels een autoriteit op het gebied van letselschadezaken. Diverse zaken die wij succesvol hebben afgewikkeld, zijn zelfs landelijk in het nieuws geweest. Drost is voor u een betrouwbare partner bij de afwikkeling van uw letselschade. Wij zijn ook altijd transparant over onze kosten: bij erkenning van aansprakelijkheid betaalt u namelijk helemaal niets. De kosten van onze dienstverlening verhalen wij op de aansprakelijke partij. In de wet is namelijk bepaald, dat de aansprakelijke partij ook verplicht is om de door u voor het verhalen van uw letselschade gemaakte juridische kosten te vergoeden.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Plan kosteloos een afspraak of neem contact op