Claim uw letselschadevergoeding nu
U heeft als gevolg van een ongeval, een medische fout of een ander voorval letselschade opgelopen? En is iemand anders daarvoor aansprakelijk?
Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk recht op een vergoeding van uw letselschade. Drost Letselschade helpt u graag verder. Want letselschade claimen is niet eenvoudig. Dus u doet er verstandig aan de hulp in te roepen van een deskundige.  Laat u bij het claimen van uw letselschade bijstaan door Drost Letselschade, dé letselschadespecialist van Nederland.

Drost Letselschade voor uw schadeclaim               Bel GRATIS : 0800 – 2490300

Als een ander verantwoordelijk is voor het door u opgelopen letsel, hebt u veelal recht op een vergoeding van uw schade. Schakel Drost Letselschade in voor de afwikkeling van uw schadeclaim. Want letselschade claimen is werk voor een specialist.  De experts van Drost Letselschade weten als geen ander voor welke schadeposten een vergoeding kan worden verkregen. Zo wordt er bij de schadeafwikkeling niets vergeten! En komt u later niet voor onplezierige verrassingen te staan. Drost zorgt voor een schadeafwikkeling op maat. Dat is in elk geval een hele zorg minder!
Ook benieuwd wat Drost Letselschade voor ú kan betekenen? Informeer vrijblijvend en kosteloos naar de mogelijkheden voor letselschade claimen!

letselschade claimenLetselschade claimen?

Met de inschakeling van Drost Letselschade voor de afwikkeling van uw schade, verzekert u zich van een schadeafwikkeling op maat. Drost behartigt uw belangen en neemt u daarbij alle werk uit handen. Wij stellen de wederpartij aansprakelijk en brengen al uw schadeposten in kaart. Daarna treden wij met de aansprakelijke partij, meestal is dat een verzekeraar, in onderhandeling over de afwikkeling van uw schade. Ook de kosten van onze dienstverlening worden door ons verhaald op de voor uw letsel aansprakelijke partij. Op grond van de wet hebt u namelijk recht op vergoeding van de kosten van rechtsbijstand, die u moet maken om uw schade vergoed te krijgen. En dat is wel zo eerlijk. U hebt immers niet om het letsel gevraagd, dus waarom zou u wel met de kosten moeten blijven zitten?
Wilt u ook uw letselschade claimen? Dan bent u bij Drost Letselschade aan het juiste adres!

Letselschade claimen voor verschillende schadeposten

Als iemand anders aansprakelijk is voor het door u opgelopen letsel, hebt u in principe recht op vergoeding van uw schade. Die schade kan onder meer bestaan uit:

 • letselschade claimenMedische kosten, die niet worden vergoed door uw zorgverzekeraar;
 • Het eigen risico dat u door uw zorgverzekeraar in rekening wordt gebracht;
 • Inschakelen van (huishoudelijke) hulp;
 • Aanschaf van hulpmiddelen, die niet vergoed worden;
 • Reis- en verblijfkosten;
 • Extra telefoon- en portokosten;
 • Materiële schade, zoals kapotte kleding;
 • Immateriële schade (ook wel smartengeld genoemd);
 • Aanpassing van uw woning of vervoermiddel;
 • Kosten zonder nut;
 • Verlies aan verdienvermogen omdat u niet meer kunt werken;
 • Pensioenschade.

Drost Letselschade brengt de door u geleden schade nauwgezet in kaart. Zodat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Meer weten?

Wilt u uw letselschade claimen? Laat u bij de afwikkeling van uw letselschade bijstaan door een ervaren en deskundige letselschade-expert van Drost Letselschade. Neem zonder kosten en vrijblijvend contact met ons op: wij helpen u graag verder!
Bel ons op ons gratis telefoonnummer: 0800 – 2490300, of stuur een  e-mail naar info@drost.nl. U kunt uw vraag ook rechtstreeks stellen via het contactformulier op deze website.