Heeft u als gevolg van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, een medische fout of een ander voorval letselschade opgelopen? En is iemand anders daarvoor aansprakelijk? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk recht op een vergoeding van uw letselschade. Drost Letselschade helpt u graag bij het verkrijgen van u schadevergoeding, want letselschade claimen is niet eenvoudig. Maar hoe kunt u uw schade claimen? En welke schade kunt u claimen?

Letselschade claimen

Als u letsel heeft opgelopen als gevolg van een ongeval, dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Hiervoor moet de veroorzakende partij aansprakelijk gesteld worden. Pas als de aansprakelijkheid is erkend, kan uw schade geclaimd worden. U doet er verstandig aan om de hulp in te roepen van een deskundige letselschadespecialist die u helpt bij het claimen van uw schade. letselschade claimenWij behartigen uw belangen en nemen u alle werk uit handen. Zo stellen wij de wederpartij aansprakelijk en brengen we al uw schadeposten in kaart. Daarna gaan wij met de aansprakelijke partij – meestal is dat een verzekeraar – in onderhandeling over de afwikkeling van uw schade.
Ook de kosten van onze dienstverlening worden door ons verhaald op de voor uw letsel aansprakelijke partij. Op grond van de wet heeft u namelijk recht op vergoeding van de kosten van rechtsbijstand die u moet maken om uw schade vergoed te krijgen. En dat is wel zo eerlijk. U hebt immers niet om het letsel gevraagd, dus waarom zou u wel met de kosten moeten blijven zitten? Wilt u ook uw letselschade claimen? Dan bent u bij Drost Letselschade aan het juiste adres!

Letselschade claimen voor verschillende schadeposten

Als iemand anders aansprakelijk is voor het door u opgelopen letsel, heeft u in principe recht op vergoeding van uw schade. Die schade kan onder meer bestaan uit:

 • Medische kosten die niet worden vergoed door uw zorgverzekeraar.
 • Het eigen risico dat door uw zorgverzekeraar in rekening wordt gebracht.
 • Inschakelen van (huishoudelijke) hulp omdat u door uw letsel niet alles zelf meer kunt doen.
 • Aanschaf van hulpmiddelen die niet vergoed worden.
 • Reiskosten en verblijfkosten.
 • Extra telefoon- en portokosten.
 • Materiële schade, zoals kapotte kleding.
 • Immateriële schade (ook wel smartengeld genoemd).
 • Aanpassing van uw woning of vervoermiddel.
 • Kosten zonder nut.
 • Verlies aan verdienvermogen omdat u niet meer kunt werken.
 • Pensioenschade.

Drost Letselschade brengt de door u geleden schade nauwgezet in kaart. Zo krijgt u de vergoeding waar u recht op heeft.

Drost Letselschade helpt bij de schadeclaim

Als een ander verantwoordelijk is voor het door u opgelopen letsel, hebt u veelal recht op een vergoeding van uw schade. Schakel ons in voor de afwikkeling van uw schadeclaim, want letselschade claimen is werk voor een specialist. Onze letselschade-experts weten als geen ander voor welke schadeposten een vergoeding kan worden verkregen. Zo wordt er bij de schadeafwikkeling niets vergeten en komt u later niet voor onplezierige verrassingen te staan. Wij zorgen voor een schadeafwikkeling op maat. Bent u benieuwd wat Drost Letselschade voor u kan betekenen?

Meer weten?

Wilt u uw letselschade claimen? Laat u bij de afwikkeling van uw letselschade bijstaan door een ervaren en deskundige letselschade-expert van Drost Letselschade. Neem zonder kosten en vrijblijvend contact met ons op: wij helpen u graag verder! Bel ons op ons gratis telefoonnummer 0800 – 2490300 of stuur een  e-mail naar [email protected]. U kunt uw vraag ook rechtstreeks stellen via het contactformulier op deze website.