Schadevergoeding bij permanente letselschade
Door een ongeval in verkeer of bedrijf blijvend lichamelijk en/of geestelijk letsel overgehouden? Bij aansprakelijkheid van de tegenpartij hebt u recht op schadevergoeding voor uw letselschade.

Drost Letselschade – dé letselschadespecialist!

Liep u blijvend letsel op ten gevolge van een bedrijfsongeval of verkeersongeluk?
Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Drost Letselschade en informeer naar de mogelijkheden. Onze deskundige specialisten zijn u graag van dienst. Bel ons gratis voor een vrijblijvend en kosteloos advies ons nummer:  0800-2490300.

Blijvend letsel door ongeval

U hebt door een verkeersongeluk, een bedrijfsongeval of andere voorval blijvende letselschade opgelopen.
De prognose is, dat u voor de rest van uw leven blijvende lichamelijke en/of geestelijke schade zult overhouden aan het voorval. Dat blijvende ongemak heeft permanent een grote impact op uw leven. Vooral bij gedeeltelijke of algehele invaliditeit. U kunt niet meer al die dingen doen, die u voor het ongeluk wel kon. En dat door een noodlottig ongeval waar u helemaal niets aan kon doen.

blijvend letselBlijvend letsel en aansprakelijkheid

U wilt de veroorzaker van uw ongeval aansprakelijk stellen voor uw letselschade?
Dan doet u er goed aan de hulp in te roepen van een deskundige op het gebied van letselschade. Die deskundige vindt u bij Drost Letselschade te Hengelo. Wij helpen u bij de aansprakelijkstelling, maar ook bij de verdere afwikkeling van uw letselschade. Drost voert voor u de onderhandelingen over de hoogte van uw schade met de aansprakelijke tegenpartij. Zodat u daarnaar geen omkijken meer heeft. En dat in principe zonder kosten. Want de aansprakelijke partij is niet alleen verplicht een vergoeding te betalen voor het letsel, maar moet ook de kosten van rechtsbijstand betalen. Dat is zo in de wet bepaald. En dat is ook wel zo eerlijk. U hebt immers niet om het letsel gevraagd, dus waarom zou u wel met de kosten moeten blijven zitten? Drost Letselschade verzorgt de hele schadeafwikkeling en regelt zonodig ook een voorschot op uw schade-uitkering. Want bij letsel dat blijvend is is de afwikkeling van de schade een langdurig, soms wel jarenlang, proces. En hebt u (ook) immateriële schade geleden? Dan zorgt Drost Letselschade ervoor, dat u het smartengeld krijgt waar u recht op hebt!

het blijvend letselBlijvend letsel en schadevergoeding

U zoekt juridische hulp bij het verkrijgen van een schadevergoeding voor uw blijvende letselschade.
De hoogte van uw schadevergoeding wordt door een aantal zaken bepaald. Denk bijvoorbeeld aan de kosten die voortkomen uit de medische behandelingen na het ongeval, maar ook de kosten van aanpassingen in huis, huishoudelijke hulp, en verdere schadeposten die als gevolg van het ongeval zijn ontstaan. En ook immateriële schade komt in aanmerking voor vergoeding. Smartengeld is een vergoeding voor het leed dat bij u door het letsel is veroorzaakt. De letselschadespecialisten van Drost Letselschade zijn goed op de hoogte van de jurisprudentie rond schadevergoeding bij letselschade. Bij het verkrijgen van een eerlijke vergoeding voor uw blijvend letsel zullen wij alles op alles zetten om voor u een maximale compensatie te krijgen. Daar strijden wij voor: daar heeft u recht op.

personenschadeMeer weten?

Wat zijn uw kansen op schadevergoeding voor blijvend letsel? Wilt u meer weten over onze kosteloze juridische bijstand bij het claimen van uw schade?
Neem gerust vrijblijvend contact op met één van de letselschade experts van Drost Letselschade te Hengelo. Belt u ons op ons gratis telefoonnummer 0800 – 24 90 300, of stuur een e-mail naar info@drost.nl. Ook kunt u uw vraag/vragen direct via het contactformulier op deze website stellen. Wij staan u graag terzijde met raad en daad!

Drost Letselschade – alléén voor slachtoffers     Bel gratis 0800 – 24 90 300