U heeft door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of ander voorval blijvende letselschade opgelopen. De prognose is dat u voor de rest van uw leven blijvende lichamelijke en/of geestelijke schade zult overhouden aan het voorval. Dat blijvende ongemak heeft permanent een grote impact op uw leven. Vooral bij gedeeltelijke of algehele invaliditeit. U kunt niet meer al die dingen doen die u voor het ongeluk wel kon. En dat door een noodlottig ongeval waar u helemaal niets aan kon doen.

Schadevergoeding bij permanente letselschade

Liep u blijvend letsel als gevolg van een bedrijfsongeval of verkeersongeluk? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Drost Letselschade en informeer naar de mogelijkheden. Onze deskundige letselschadespecialisten zijn u graag van dienst. Bel ons gratis voor een vrijblijvend en kosteloos advies op  0800-2490300. Als een ander aansprakelijk is voor het ongeval dan heeft u waarschijnlijk recht op een schadevergoeding.

blijvend letselBlijvend letsel en aansprakelijkheid

Als u de veroorzaker van uw ongeval aansprakelijk wilt stellen voor uw letselschade, dan doet u er goed aan de hulp in te roepen van een deskundige op het gebied van letselschade. Onze letselschadespecialisten helpen u graag. Zowel met de aansprakelijkstelling, als bij de verdere afwikkeling van uw letselschade. Drost voert voor u de onderhandelingen over de hoogte van uw schade met de aansprakelijke tegenpartij. Zo heeft u daar geen omkijken meer naar. En dat in principe zonder kosten, want de aansprakelijke partij is niet alleen verplicht een vergoeding te betalen voor het letsel, maar moet ook de kosten van rechtsbijstand betalen. Dat is zo in de wet bepaald.
Drost Letselschade verzorgt de hele schadeafwikkeling en regelt als het nodig is een voorschot op uw schadevergoeding. Want bij letsel dat blijvend is, is de afwikkeling van de schade een langdurig, soms wel jarenlang, proces. Heeft u ook immateriële schade geleden, dan zorgen wij ervoor dat u het smartengeld krijgt waar u recht op heeft.

het blijvend letselSchadevergoeding bij blijvend letsel

De hoogte van uw schadevergoeding wordt door een aantal zaken bepaald. Denk bijvoorbeeld aan de kosten die voortkomen uit de medische behandelingen na het ongeval. Maar ook de kosten van aanpassingen in huis, huishoudelijke hulp en verdere schadeposten die als gevolg van het ongeval zijn ontstaan. En ook immateriële schade komt in aanmerking voor vergoeding. Smartengeld is een vergoeding voor het leed dat bij u door het letsel is veroorzaakt. De letselschadespecialisten van Drost Letselschade zijn goed op de hoogte van de jurisprudentie rond schadevergoeding bij letselschade. Bij het verkrijgen van een eerlijke vergoeding voor uw blijvend letsel zullen wij alles op alles zetten om voor u een maximale compensatie te krijgen. Daar strijden wij voor: daar heeft u recht op.

Meer weten?

Wat zijn uw kansen op schadevergoeding voor blijvend letsel? Wilt u meer weten over onze kosteloze juridische bijstand bij het claimen van uw schade? Neem gerust vrijblijvend contact op met één van de letselschade-experts van Drost Letselschade. Bel ons op ons gratis telefoonnummer 0800 – 24 90 300, of stuur een e-mail naar [email protected]. Ook kunt u uw vraag sturen of uw letselschade melden via het contactformulier op deze website. Wij staan u graag terzijde met raad en daad!