Letselschade voorbeelden en de diverse soorten letselschade
In de letselschaderegeling kennen we diverse soorten letselschade. Deze vormen worden in verschillende artikelen van het Burgerlijk Wetboek geregeld. De specialisten van Drost Letselschade zijn goed bekend met alle juridische aspecten van de verschillende soorten letselschade. Welk soort letselschade u ook hebt opgelopen, het is altijd van belang dat uw schade goed geregeld wordt. En daarvoor moet u bij Drost zijn.

Drost Letselschade: Deskundige hulp

Vele slachtoffers van letselschade wisten de weg naar Drost al te vinden. En als u de juiste juridische bijstand wenst, moet u ook bij Drost zijn. Ongeacht het soort.  Drost heeft namelijk alle deskundigheid in huis, die nodig is om tot een goede afwikkeling van uw schadeclaim te komen. Want dat u letsel hebt opgelopen is al vervelend genoeg. U moet niet ook nog eens een keer met de schade blijven zitten. Drost weet waar u recht op heeft en zorgt voor een eerlijke schadevergoeding. Dat is in elk geval een hele zorg minder. Drost is er voor u!

Soorten, voorbeelden letselschade:

Klik hier voor voorbeelden van letsel.

Binnen de letselschade onderscheiden we vervolgens:

Klik hier voor de verschillende oorzaken van letselschade.

Wij verhalen uw letselschade!

Drost helpt u met de afwikkeling van uw schade, ongeacht het soort letselschade. Als er een aansprakelijke partij is aan te wijzen voor de door u geleden schade, verhaalt Drost die schade op die partij. Dat geldt niet alleen voor de materiële schade (zoals bijvoorbeeld kapotte kleding, verlies aan inkomsten, aanpassing woning, kosten huishoudelijke hulp), maar ook voor de immateriële schade (smartengeld).

Meer weten?

Wenst u juridische info met betrekking tot de door u geleden letselschade? Of wilt u weten wat Drost voor u kan betekenen? Bel ons voor gratis juridische info of advies op 0800-2490300, stuur een e-mail naar: [email protected], of vul het contactformulier in op deze site.