Auto ongeluk met letsel en hoe verder?

U bent door een aanrijding met uw auto slachtoffer geworden van een verkeersongeval? En het ongeval was niet uw schuld? Als u daarbij letselschade hebt opgelopen, hebt u in principe recht op een vergoeding van uw schade. Bij het indienen van die schadeclaim is deskundige hulp eigenlijk onontbeerlijk. U wilt immers graag de maximale vergoeding voor uw letselschade. Bij Drost Letselschade bent u aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft!

Auto ongeluk

Als u door toedoen van een ander een auto ongeluk heeft gehad, is deze partij in principe aansprakelijk voor de door u opgelopen schade. Dus ook voor uw letselschade. U doet er verstandig aan voor het in kaart brengen en berekenen van de hoogte van de schade een expert in te schakelen van Drost Letselschade. Voor het verkrijgen van een letselschadevergoeding na een auto ongeluk geldt, net als in het algemene bewijsrecht, de regel ‘wie stelt, bewijst’.
Als slachtoffer van een verkeersongeluk zult u moeten bewijzen dat degene die u aanspreekt ook daadwerkelijk verantwoordelijk was voor dat ongeval. En ook dat uw letselschade een gevolg is van dat ongeluk. Dat is niet altijd eenvoudig. Gelukkig weten wij de weg in het oerwoud van regels. Het regelen van uw letselschade na een ongeluk kunt u dan ook het beste overlaten aan een letselschade jurist van Drost Letselschade. Die heeft alle kennis in huis en weet waar u recht op heeft!

auto ongelukAansprakelijkheid

Bij het bepalen van de aansprakelijkheid voor uw auto-ongeval is artikel 185 van de Nederlandse Wegenverkeerswet van belang. In dat artikel is namelijk bepaald, dat de bestuurder van een motorvoertuig in principe altijd aansprakelijk is voor een ongeluk met een fietser of voetganger, tenzij hij overmacht kan aantonen. Bij een aanrijding van een auto met een ander motorvoertuig kan in sommige gevallen sprake zijn van gedeelde/gedeeltelijke aansprakelijkheid. Dat hangt af van de toedracht van het verkeersongeval. Legt u de toedracht van uw auto-ongeval gerust aan ons voor. Onze experts vertellen u graag of uw tegenpartij aansprakelijk gesteld kan worden voor uw schade.

Auto-ongeval: schadevergoeding?

Wilt u weten of u recht heeft op een schadevergoeding? Drost is u graag van dienst bij het aansprakelijk stellen van uw tegenpartij. Vervolgens brengen wij uw schade in kaart en eisen wij voor u een schadevergoeding. De letselschade-experts van Drost Letselschade staan klaar om uw belangen te behartigen. En dat zonder kosten! Want de kosten van onze belangenbehartiging moet de aansprakelijke partij ook vergoeden. Bel ons gratis via 0800 – 2490300, stuur een e-mail naar info@drost.nl, of vul het contactformulier in op deze website.