Kunt u een schadeclaim na een auto ongeval eisen?

Hoewel een auto ongeval ook goed kan aflopen, vinden er jaarlijks toch vele ongevallen plaats, waarbij de bestuurder lichte of zware verwondingen oploopt. Bent u ook betrokken geraakt bij een auto ongeval en bent u gewond geraakt? Dan is het belangrijk dat de oorzaak duidelijk wordt onderzocht. Het feit of u een schadeclaim na een auto ongeval kunt eisen bij de wederpartij, is afhankelijk van het antwoord op de vraag in hoeverre deze partij schuldig is aan het ongeval. Iss inderdaad een andere partij aansprakelijk voor het u overkomen ongeval? Dan kunt een schadeclaim na een auto ongeval eisen.

Na een auto ongeval een schadeclaim indienen

Na een auto ongeval een schadeclaim indienen, vergt wel de nodige expertise. U doet er dan ook goed aan om zo snel mogelijk een letselschadespecialist in te schakelen die dit werk van u overneemt. Vooral het berekenen van de hoogte van de schadeclaim is lastig. Natuurlijk zijn er kosten die u goed in beeld heeft, maar dit geldt niet voor alle schadeposten. En ook niet voor het berekenen van de immateriële schade. Immateriële schade is niet direct op geld waardeerbaar. Een uitgebreide kennis van zaken is dan ook vereist om die schadepost juist te waarderen. Kennis die u niet, maar een letselschadespecialist wel heeft. Daarnaast moet worden aangetoond dat de door u opgelopen schade daadwerkelijk het gevolg is van het auto ongeluk. Er komt dus veel kijken bij het correct berekenen en indienen van een schadeclaim. Drost Letselschade is u hierbij graag van dienst.

letsel

Laat Drost Letselschade uw schadeclaim na een auto ongeval berekenen

Al ruim 30 jaar staat Drost Letselschade slachtoffers van een auto ongeval bij in het claimen van hun letselschade. Wij beschikken over de nodige kennis en zullen voor u de hoogte van de door u te eisen schadeclaim na een auto ongeval berekenen. Een onderdeel van de te eisen schadevergoeding zijn de door u gemaakte juridische kosten. Dit zijn de kosten van onze dienstverlening, waardoor wij voor u als slachtoffer kosteloos uw belangenbehartiger zijn. In de wet is namelijk geregeld, dat de voor het auto ongeval aansprakelijke partij ook verplicht is de kosten verband houdende met het verhalen van uw letselschade te vergoeden. Daardoor hoeft u er bij erkenning van aansprakelijkheid niet bang voor te zijn dat wij u hoge kosten zullen doorberekenen. Onze kosten verhalen wij namelijk op de aansprakelijke partij.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Plan kosteloos een afspraak of neem contact op