Heeft u door een verkeersongeluk, of ander ongeval, letselschade opgelopen? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een schadevergoeding. Om een volledige schadevergoeding na een ongeluk te krijgen, is de hulp van een deskundige geen overbodige luxe. Een deskundige letselschade-expert helpt u wanneer u nog bezig bent met de fysieke en mentale gevolgen van het ongeluk. Drost Letselschade staat op dat moment voor u klaar.

 

Kosteloze hulp voor schadevergoeding na ongeluk

Wij zijn al bijna 30 jaar de betrouwbare begeleider van slachtoffers met letsel van verkeersongelukken. Ook u helpen wij graag met het afwikkelen van juridische zaken en het regelen van een schadevergoeding. Onze betrouwbare en gespecialiseerde hulp krijgt u kosteloos. Waarom kosteloos? De wet bepaalt, dat de aansprakelijk partij ook de kosten van de juridische bijstand moet vergoeden. De wet biedt ons dus de mogelijkheid onze kosten te verhalen op uw tegenpartij. Bent u het slachtoffer van letselschade door een bus-, trein-, vliegtuig– of verkeersongeluk en wilt u een schadevergoeding? Bel ons.

Schadevergoeding na ongeluk

Van Drost Letselschade hoeft u niets minder dan een deskundige begeleiding te verwachten. Onze adviseurs hebben de expertise voor het vaststellen van uw schadevergoeding na een bus-, trein-, vliegtuig- of verkeersongeluk.

 

 

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring