Misschien is het u overkomen en heeft u door een verkeersongeluk, of ander ongeval, letselschade opgelopen. Niet alleen kunt u daar fysiek en emotioneel veel last van hebben; er komen ook veel kosten bij kijken. Denk maar eens aan de reiskosten naar artsen of therapeuten, kosten voor huishoudelijke hulp, of zelfs het verlies van inkomsten. Gelukkig heeft u meestal recht op een schadevergoeding.

Om een volledige schadevergoeding na een ongeluk te krijgen, is de hulp van een deskundige geen overbodige luxe. Want er komt veel kijken bij het afwikkelen van juridische zaken en het regelen van een schadevergoeding. Een deskundige letselschade-expert van Drost Letselschade helpt u wanneer u nog bezig bent met de fysieke en mentale gevolgen van het ongeluk.

Schadevergoeding na ongeluk

 

Kosteloze hulp na een ongeluk

Wij zijn al bijna dertig jaar de betrouwbare begeleider van slachtoffers met letsel van (verkeers)ongelukken. Ook u helpen wij graag met het afwikkelen van juridische zaken en het regelen van een schadevergoeding. En het fijne is: onze deskundige en gespecialiseerde hulp krijgt u kosteloos. De wet bepaalt namelijk dat de aansprakelijk partij ook de kosten van de juridische bijstand moet vergoeden. De wet biedt ons dus de mogelijkheid onze kosten te verhalen op uw tegenpartij.
Bent u het slachtoffer van letselschade door een bus-, trein-, vliegtuig– of verkeersongeluk en wilt u een schadevergoeding? Neem dan contact met ons op.

Schadevergoeding

Van Drost Letselschade hoeft u niets minder dan een deskundige begeleiding te verwachten. Onze adviseurs hebben de expertise voor het vaststellen van uw schadevergoeding na een ongeval. Als na ons vrijblijvend advies blijkt dat u mogelijk recht heeft op een schadevergoeding en u besluit uw belangen verder te laten behartigen door Drost Letselschade, wordt er een afspraak gemaakt voor een intake-gesprek met een letselschade-expert. Dit gesprek vindt meestal bij u thuis plaats. Tijdens het intakegesprek zal onze expert u allerlei vragen stellen. Zo krijgt het een zo volledig mogelijk beeld van wat u is overkomen en wat de gevolgen daarvan zijn. Uiteindelijk wordt er een afwikkelingsvoorstel (ook wel regelingsvoorstel genoemd) gemaakt. Als overeenstemming over het voorstel is bereikt, wordt de slotbetaling door de verzekeraar voldaan.

Heeft u een ongeluk gehad?

Bent u betrokken geweest bij een ongeval en heeft u letselschade opgelopen? Neem contact op met Drost Letselschade. Bel gratis 0800-2490300, stuur een e-mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.