Heeft u door een verkeersongeluk letselschade opgelopen? Of heeft er een ander voorval plaatsgevonden, waardoor letselschade is ontstaan? U kunt  daar fysiek en emotioneel veel last van hebben. Ook komen er vaak veel kosten bij kijken. Denk maar eens aan de reiskosten naar artsen of therapeuten, kosten voor huishoudelijke hulp, of het verlies van inkomsten. Is een andere partij verantwoordelijk voor het gebeurde? Dan heeft u gelukkig meestal recht op een schadevergoeding na een ongeluk.

Om een volledige schadevergoeding na een ongeluk of ander voorval te krijgen, is de hulp van een deskundige geen overbodige luxe. Want er komt veel kijken bij het afwikkelen van juridische zaken en het regelen van een schadevergoeding. Een deskundige letselschade-expert van Drost Letselschade pakt de schaderegeling voor u op. U kunt zich dan richten op de fysieke en mentale gevolgen van het ongeluk.

Schadevergoeding na ongeluk

 

Kosteloze hulp na een ongeluk

Wij zijn al bijna dertig jaar de betrouwbare begeleider van slachtoffers met letsel als gevolg van (verkeers)ongelukken. Ook u helpen wij graag met het afwikkelen van juridische zaken en het regelen van een schadevergoeding. En het fijne is: onze deskundige en gespecialiseerde hulp is bij erkenning van aansprakelijkheid voor u als slachtoffer kosteloos. De wet bepaalt namelijk dat de aansprakelijke partij ook de kosten van onze juridische hulp moet vergoeden. De wet biedt ons bij aansprakelijkheid dus de mogelijkheid onze kosten te verhalen op uw tegenpartij.
Bent u het slachtoffer van letselschade door een bus-, trein-, vliegtuig- of verkeersongeluk? Of van een ander voorval met letselschade tot gevolg? En wilt u een schadevergoeding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Schadevergoeding

Van Drost Letselschade hoeft u niets minder dan deskundige begeleiding te verwachten. Onze adviseurs hebben de expertise voor het vaststellen van uw schadevergoeding na een ongeval. Blijkt na ons vrijblijvend advies dat u mogelijk recht heeft op een schadevergoeding en u besluit uw belangen verder te laten behartigen door Drost Letselschade? Dan maken wij met u een afspraak voor een intakegesprek met een letselschade-expert. Dit gesprek vindt meestal plaats bij u thuis. Tijdens het intakegesprek zal onze expert u allerlei vragen stellen. Zo krijgt hij/zij een goed beeld van wat u is overkomen en wat de gevolgen daarvan zijn. Daarna wordt de schaderegeling in gang gezet. Dit zal uiteindelijk resulteren in een afwikkelingsvoorstel (ook wel regelingsvoorstel genoemd). Als overeenstemming over het voorstel is bereikt, wordt de slotbetaling door de verzekeraar voldaan. Gedurende het traject van schadebehandeling zal uw expert van Drost Letselschade als uw belangenbehartiger toezien op betaling van voorschotten op uw schade door de aansprakelijke partij. Daardoor raakt u gedurende die tijd niet in financiële problemen door de opgelopen letselschade.

Heeft u een ongeluk gehad?

Bent u betrokken geweest bij een ongeval en heeft u daardoor letselschade opgelopen? Wilt u graag meer weten over het verkrijgen van een schadevergoeding? Neem vrijblijvend en zonder kosten contact op met Drost Letselschade. Bel gratis 0800-2490300, stuur een e-mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Wilt u meer weten over letselschade?

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring
8,6 Klantenbeoordeling