+20.000 cliënten geholpen

Letselschade opgelopen?

Wij helpen u graag, want uw letsel is onze zorg!

Drost Letselschade biedt hulp aan slachtoffers van letselschade. Hebt u letselschade opgelopen? Dan kunt u de hulp van een deskundige goed gebruiken. De experts van Drost kunnen als geen ander vaststellen, of u recht hebt op een vergoeding van uw letselschade. Drost wikkelt uw schade af en zorgt dat u krijgt waar u recht op hebt. Wilt u deskundig en kosteloos advies? Dan moet u bij Drost Letselschade zijn.

Direct weten of u recht heeft op een letselschadevergoeding?

Bekend van:
Veel expertise en kennis. Slagvaardige en perfecte afhandeling. Ik zou Drost Letselschade zeker bij derden aanbevelen!
- J. S. (36) achteropaanrijdijng, whiplash
8,6 Klantenbeoordeling
Letselschade register

Doe hier onze letselschade test!

Als u wilt weten of u recht heeft op een schadevergoeding

Wat onze klanten zeggen

Dorothée is erg deskundig en ik zou haar en Drost Letselschade zeker bij derden aanbevelen.
Marjam (35), knie op twee plaatsen gebroken, auto-ongeluk

De prettige behandeling van Mauro heeft ons veel steun en vertrouwen gegeven in een heel moeilijke fase in ons leven.

Jan (75) & Anneke (65), meervoudig letsel, verkeersongeval
verkeersslachtoffer
18apr

Aantal verkeersslachtoffers fors toegenomen

678 mensen in Nederland zijn vorig jaar omgekomen door verkeersongevallen. Dat zijn er 65 meer dan in het jaar daarvoor, een stijging van 11 procent. Opvallend is de toename in..
Ministerie van Justitie en Veiligheid
16apr

Minister vindt tuchtraad voor afhandeling letselschades overbodig

De roep om een onafhankelijke tuchtraad voor geschillen over de afhandeling van letselschades vindt nog geen gehoor bij minister Sander Dekker voor Rechtsbescherming. In antwoord op Kamervragen stelt hij dat..
patiëntdossier
11apr

‘Patiënt baas over eigen medisch dossier’

Patiënten moeten de baas worden over hun eigen medische gegevens, vinden artsen-, patiëntenorganisaties en politici. Het ministerie van Volksgezondheid onderzoekt de mogelijkheden van een in de wet vastgelegd 'patiëntgeheim'. Nu..

Dossiers

Alle dossiers

vuurwerkramp

Vervolgonderzoek naar Vuurwerkramp Enschede?

De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) maakt waarschijnlijk in de loop van deze week bekend of er ook daadwerkelijk een vervolgonderzoek komt naar de Enschedese vuurwerkramp. Een medewerker van de OVV..
Informatiepunt Chroom-6

Nazorg voor oud POMS-medewerkers en nabestaanden

Afgelopen maand berichtte het Ministerie van Defensie over het Informatiepunt Chroom-6. Nog niet alle oud POMS-medewerkers en hun naasten weten het Informatiepunt Chroom-6 te vinden als hét loket voor nazorg,..
chroom-6

Onveilige situatie met chroom-6 op vliegbasis Woensdrecht

Tijdens een inspectie op de luchtmachtbasis Woensdrecht in 2015 werd een “forse hoeveelheid” chroomhoudende verf aangetroffen. Het is niet duidelijk hoeveel monteurs en andere defensiemedewerkers zijn blootgesteld aan chroom-6. Door..

Drost Letselschade

Drost Letselschade behoort tot de bekendste en grootste bureaus op het gebied van letselschade in Nederland, met vestigingen in Hengelo en Groningen. Drost Letselschade zet zich alleen in voor slachtoffers. Inmiddels vonden tienduizenden slachtoffers hun weg naar ons kantoor. Vooral bij het bepalen van de haalbaarheid en het indienen van een (schade)claim is onze deskundigheid onontbeerlijk. Hebt u deskundig en kosteloos advies nodig? Dan bent u bij Drost Letselschade aan het juiste adres. Bij erkenning van aansprakelijkheid staan onze letselschade-experts u kosteloos bij.

Bel ons gratis 0800 2490300 Landelijk bereikbaar
Neem contact opBinnen 1 werkdag nemen wij contact met u op
8,6 Klantenbeoordeling