Avelien Komen
Avelien Komen-Nicolai
NIVRE Register-Expert Personenschade

Wat mij betreft is ontzorgen de belangrijkste taak als belangenbehartiger

Na mijn studie HBO-Rechten kwam ik terecht bij een groot expertisebureau op het gebied van letselschade. De eerste jaren heb ik in de binnendienst de kneepjes van het vak geleerd. Ik vond de ‘letselschadewereld’ direct interessant en wist dan ook vrij snel dat ik daarin wilde doorgroeien. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan als schaderegelaar in de buitendienst. Dat was leuk en uitdagend! De slachtoffers thuis bezoeken en écht het persoonlijke contact hebben, dat is wat bij mij past.

Na vijf jaar te hebben gewerkt aan de verzekeraarskant, heb ik de overstap gemaakt naar de belangenbehartigerskant. Ik kwam terecht bij Drost Letselschade. Wat een professioneel team! Laagdrempelig en hulpvaardig. Hier voelde ik mij direct thuis.

Er kan veel op je afkomen na een ongeval. Goed luisteren naar de behoeften van mijn cliënt en een goede vertrouwensband opbouwen vind ik essentieel. Het is soms zoeken naar mogelijkheden om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Het geeft mij veel voldoening om uiteindelijk de cliënt zich te kunnen laten focussen op zijn herstel. Wat mij betreft is ontzorgen de belangrijkste taak als belangenbehartiger. De cliënt moet zich niet druk hoeven te maken over de regeling van zijn schade: dat doen wij!