Heeft u door toedoen van een ander letselschade opgelopen? Bijvoorbeeld door een verkeersongeval, ongeval op het werk of medische fout? Dan wilt u natuurlijk de maximale schadevergoeding waar u recht op heeft. Om dit voor elkaar te krijgen, kunt u de kennis en ervaring van een deskundige vaak goed gebruiken. Want als u uw eis voor schadevergoeding bij de rechter hard wil maken en juridisch en inhoudelijk overtuigend wil zijn, dan kunt u beter alle kansen benutten. De kans is groot dat u zelf niet beschikt u over de juridische kennis die nodig is. Vandaar dat u waarschijnlijk een letselschade advocaat zoekt om uw rechtszaak voor u te voeren. Bij Drost Letselschade bent u aan het juiste adres; ook als u een letselschade advocaat zoekt.

 

vrouwe justitiaDe beste letselschade advocaat

Drost Letselschade werkt samen met meerdere letselschade advocaten. Deze advocaten zijn aangesloten bij de vereniging van letselschade advocaten. Ze hebben kennis van zaken en ruime ervaring. Mocht het al tot procederen komen (wat bijna nooit het geval is bij letselschadezaken), dan zorgt Drost Letselschade voor de beste letselschade advocaat. Bij Drost bent u, dus ook als er geprocedeerd moet worden, nog steeds aan het goede adres! Maak vrijblijvend kennis met onze hoogopgeleide letselschade-experts.

Letselschade advocaat en schadevergoeding

Zoekt u een betrouwbare en deskundige letselschade advocaat voor een gerechtelijke procedure? Of zoekt u een letselschadespecialist om u te helpen met uw schadevergoeding? Neem dan contact met ons op om een expert van ons team te spreken. Wees voorzichtig met letselschade advocaten die op no cure, no pay voorwaarden werken. Die voorwaarden lijken aantrekkelijk maar zijn het meestal niet. Als de aansprakelijkheid erkend is, kost een deelgeschillenprocedure bij de rechter u in principe niets. De aansprakelijke partij moet die namelijk in geval van letselschade betalen. Dat is een uitzondering in de wet.

Betrouwbaar en persoonlijk

Drost Letselschade houdt zich aan de Gedragscode Behandeling Letselschade van de De Letselschade Raad. Die gedragscode biedt waarborgen voor een nette en correcte afwikkeling van uw letselschadeclaim. Bij ons verloopt de behandeling van uw zaak transparant en harmonieus. Bovendien zijn onze deskundigen lid van het NIVRE en/of het NIS en de NVRA. Drost Letselschade heeft daarnaast het keurmerk van De Letselschade Raad. Ook dat biedt zekerheid voor een goede afwikkeling van uw letselschadeclaim. Drost Letselschade: betrouwbaar, persoonlijk en met kennis van zaken!

Wilt u meer weten over letselschade?

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring