Heeft u door toedoen van een ander letselschade opgelopen? Bijvoorbeeld bij een verkeersongeval, ongeval op het werk of medische fout? Dan wilt u natuurlijk de maximale schadevergoeding waar u recht op heeft. Om dit voor elkaar te krijgen, kunt u de kennis en ervaring van een deskundige vaak goed gebruiken. Want als u uw eis voor schadevergoeding bij de rechter hard wil maken en juridisch en inhoudelijk overtuigend wil zijn, dan kunt u beter alle kansen benutten. De kans is groot dat u zelf niet beschikt u over de juridische kennis die nodig is. Vandaar dat u waarschijnlijk een letselschade advocaat zoekt om uw rechtszaak voor u te voeren. Bij Drost Letselschade bent u aan het juiste adres; ook als u een letselschade advocaat zoekt.

 

letselschade advocaatDe beste letselschade advocaat

Drost Letselschade werkt samen met meerdere letselschade advocaten. Deze advocaten zijn aangesloten bij de vereniging van letselschade advocaten (LSA). Ze hebben kennis van zaken en ruime ervaring. Stuk voor stuk advocaten die tot de top van hun vakgebied horen.

Mocht het al tot procederen komen (wat bijna nooit het geval is bij letselschadezaken), dan zorgt Drost Letselschade voor de beste letselschade advocaat. Bij Drost bent u, dus ook als er geprocedeerd moet worden, nog steeds aan het goede adres! Maak vrijblijvend kennis met onze hoogopgeleide en bekwame letselschade-experts.

 

Wat is het verschil tussen een letselschade advocaat en een letselschade jurist?

Drost Letselschade mag in tegenstelling tot advocaten kosteloze rechtsbijstand verlenen. Aan de inschakeling van een advocaat kunnen hoge kosten verbonden zijn.

Bij Drost Letselschade werken letselschade juristen die NIVRE Register Experts Personenschade zijn. Een ander verschil tussen een letselschade jurist en een advocaat is dat alleen letselschade advocaten mogen procederen voor de rechtbank sector civiel (geschillen groter dan € 25.000). Juristen en experts van Drost Letselschade procederen alleen voor de rechtbank sector kanton (in geschillen tot € 25.000 en in alle arbeidsongevallen) en de rechtbank sector bestuursrecht. Echter, 96 procent van alle letselschadezaken komt nooit bij de rechter. Vaak is het dus helemaal niet nodig om een advocaat in te schakelen en handelt onze jurist en/of expert de zaak met u af.

Letselschade experts behoren van oudsher tot de beroepsgroep die letselschades regelt. Zij staan bekend om hun vaktechnische en rekenkundige vaardigheden. Drost Letselschade bekijkt altijd vooraf welke specialist – een jurist/expert of advocaat – het best bij uw zaak past. Zo nodig brengen wij u in contact met een advocaat waar ons kantoor mee samenwerkt. Zodat u verzekerd bent van een deskundige die bij u past.

Letselschade advocaat en schadevergoeding

Zoekt u een betrouwbare en deskundige letselschade advocaat voor een gerechtelijke procedure? Of zoekt u een letselschadespecialist om u te helpen met uw schadevergoeding? Wilt u vrijblijvend contact en een gratis advies? Neem dan contact met ons op om een expert van ons team te spreken.

Wees voorzichtig met letselschade advocaten die op no cure, no pay voorwaarden werken. Die voorwaarden lijken aantrekkelijk maar zijn het niet altijd. Als de aansprakelijkheid erkend is, kost een deelgeschillenprocedure bij de rechter u in principe niets. De aansprakelijke partij moet die namelijk in geval van letselschade betalen. Dat is een uitzondering in de wet.

Waarom Drost?

Bij Drost Letselschade bent u verzekerd van de beste ondersteuning. Onze deskundigen dienen over de volgende eigenschappen te beschikken:

 • Betrouwbaar en gemakkelijk toegankelijk
 • Voortvarende en efficiënt in de aanpak van uw dossier;
 • Daadkrachtig en gericht op het vinden van snelle oplossingen;
 • Is er voor u en is bereikbaar voor al uw vragen;
 • Houdt u op de hoogte van alle ontwikkelingen;
 • Heeft tijd en aandacht voor het letselschadeslachtoffer;
 • Houdt de ontwikkelingen in het vak bij en laat zich continue bijscholen;
 • Werkt in tegenstelling tot veel letselschade advocaten niet voor de aansprakelijke partij;

Betrouwbaar en persoonlijk

Drost Letselschade houdt zich aan de Gedragscode Behandeling Letselschade van de De Letselschade Raad. Die gedragscode biedt waarborgen voor een nette en correcte afwikkeling van uw letselschadeclaim. Bij ons verloopt de behandeling van uw zaak transparant en harmonieus. Bovendien zijn onze deskundigen lid van het NIVRE en/of het NIS en de NVRA. Drost Letselschade heeft daarnaast het keurmerk van De Letselschade Raad. Ook dat biedt zekerheid voor een goede afwikkeling van uw letselschadeclaim. Drost Letselschade: betrouwbaar, persoonlijk en met kennis van zaken!

Wilt u meer weten over letselschade?

 • Succespercentage van 98%
 • Persoonlijke en professionele hulp
 • Ruim 30 jaar ervaring
8,6 Klantenbeoordeling