Hebt u door toedoen van een ander letselschade opgelopen? Bijvoorbeeld door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medische fout? Dan wilt u vanzelfsprekend de maximale schadevergoeding waar u recht op heeft. Soms kunt u de kennis en ervaring van een deskundige daarbij goed gebruiken. Want wilt u uw eis voor schadevergoeding bij de rechter hard kunnen maken, juridisch en inhoudelijk overtuigend, dan moet u alle kansen benutten. Zelf beschikt u waarschijnlijk niet over de vereiste juridische kennis, dus zoekt u wellicht een letselschade advocaat om voor u een rechtszaak te voeren. Vraag is: heeft u echt een letselschade advocaat nodig? Of bent u bij Drost Letselschade aan het juiste adres?

 

vrouwe justitiaDe beste letselschade advocaat die bij u past

Drost Letselschade werkt samen met meerdere letselschade advocaten. Deze advocaten zijn aangesloten bij de vereniging van letselschade advocaten. Ze hebben kennis van zaken en ruime ervaring. Mocht het al tot procederen komen (wat bijna nooit het geval is bij letselschade-zaken), dan zorgt Drost Letselschade voor de beste letselschade advocaat die bij u past. Bij Drost bent u, dus ook als er geprocedeerd zou moeten worden, nog steeds aan het goede adres! Maak vrijblijvend kennis met onze hoogopgeleide letselschade-experts.

Letselschade advocaat en schadevergoeding

Zoekt u een betrouwbare en deskundige letselschade advocaat voor een gerechtelijke procedure? Of een letselschadespecialist om u te helpen met uw schadevergoeding? Dan wilt u beslist met een letselschade expert van ons team spreken. Wees voorzichtig met letselschade advocaten die op no cure, no pay voorwaarden werken. Die voorwaarden lijken aantrekkelijk, maar zijn het meestal niet. Als de aansprakelijkheid erkend is, kost een deelgeschillen procedure bij de rechter u in principe niets. De aansprakelijke partij moet die namelijk in geval van letselschade betalen. Dat is een uitzondering in de wet. Drost Letselschade houdt zich aan de Gedragscode Behandeling Letselschade van de De Letselschade Raad. Die gedragscode biedt waarborgen voor een nette en correcte afwikkeling van uw letselschadeclaim. Bij Drost Letselschade verloopt de behandeling van uw zaak transparant en harmonieus. Bovendien zijn onze deskundigen lid van het NIVRE en/of het NIS en de NVRA. Ook dat biedt zekerheid voor een goede afwikkeling van uw letselschadeclaim. Drost Letselschade: betrouwbaar, persoonlijk en met kennis van zaken!

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring