Is het mogelijk om smartengeld na een verkeersongeval te eisen?

Iedereen die wel eens een verkeersongeval heeft meegemaakt, weet hoe naar dit kan zijn. In veel gevallen loopt een verkeersongeval goed af en zijn er geen slachtoffers te betreuren. Maar er zijn ook ongevallen, waarbij u licht of zelfs zwaar gewond kunt raken. Verwondingen zijn al hinderlijk, maar vlak ook de geestelijke impact van een ongeval niet uit. Denk daarbij aan psychische klachten, omdat u het verkeersongeval telkens herbeleeft, of aan vermindering van levensgenot. Is een ander aansprakelijk voor het u overkomen voorval? Schakel dan Drost Letselschade in voor het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het berekenen van uw schade. U heeft bij aansprakelijkheid ook het recht om smartengeld na een verkeersongeval te claimen. Drost regelt dit voor u, zodat u zich op uw herstel kunt richten. Uw letsel, is namelijk onze zorg.

Hoe kunt u na een verkeersongeval smartengeld claimen?

Smartengeld is een schadevergoeding voor het geestelijke leed dat u is overkomen c.q. aangedaan. Dit wordt ook wel eens immateriële schade genoemd. Maar hoe moet de hoogte van het smartengeld worden berekend? U moet vanzelfsprekend allereerst kunnen bewijzen dat het ontstane leed ook daadwerkelijk het gevolg is van het u overkomen verkeersongeval. Daarnaast moet u de claim goed onderbouwen. Gebeurt dit niet, dan zal de claim al snel worden afgewezen door de aansprakelijke partij. U wilt na een verkeersongeval smartengeld claimen? Om discussie over uw claim zoveel mogelijk te vermijden, is het uitermate verstandig dat u een expert van Drost Letselschade inschakelt. Wij weten wat er bij komt kijken als u na een verkeersongeval smartengeld wilt eisen en kunnen de hoogte van het smartengeld nauwkeurig vaststellen.

letsel

Laat Drost Letselschade uw smartengeld na een verkeersongeval claimen

Mede doordat Drost Letselschade al ruim 30 jaar specialist is in de afwikkeling van letselschadezaken voor slachtoffers, kunt u vertrouwen op onze kennis en deskundigheid. Wij zijn dan ook de aangewezen partij als u smartengeld na een verkeersongeval wilt claimen bij de aansprakelijke partij. U maakt geheel kosteloos gebruik van onze dienstverlening. De Nederlandse wet bepaalt namelijk dat de aansprakelijke partij ook verantwoordelijk is voor de door u gemaakte juridische kosten, zoals die van een letselschadespecialist. Daarom zullen wij de kosten voor onze dienstverlening bij de aansprakelijke partij declareren.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Plan kosteloos een afspraak of neem contact op