Dorothée Kroeze

Dorothée Kroeze-Roosendaal
NIVRE Register-Expert Personenschade, jurist, lid NIS
T : 074-249 03 00
E : d.kroeze@drost.nl

Het is goed te zien als mensen na een ongeval, door onze interventie hun leven weer kunnen oppakken.

Na mijn studie Nederlands Recht met de afstudeerrichtingen Privaatrecht en Publiek Recht, heb ik 4 jaar gewerkt op de juridische afdeling van een deurwaarderskantoor in de regio. Sinds 1999 ben ik werkzaam bij Drost Letselschade. Als Register-Expert Personenschade sta ik slachtoffers van letselschade met raad en daad bij. Een functie die echt bij mij past en waar ik veel voldoening uit haal.

Het is goed te zien als mensen na een ongeval (en de gevolgen daarvan) hun leven dankzij onze interventie weer kunnen oppakken. De juiste acties richting een verzekeraar, het berekenen en vergoed krijgen van de geleden schade zijn daarvoor belangrijke factoren.

Natuurlijk is een goed en geregeld contact met de klant en het krijgen van inzicht in diens specifieke situatie een eerste voorwaarde voor een goede schaderegeling. Betrokkenheid, persoonlijk contact en luisteren naar wat de klant van mij verlangt, staat bij mij voorop. Want niet iedere klant is hetzelfde en niet iedere klant heeft dezelfde wensen. Bij Drost Letselschade leveren we maatwerk!