Heeft u door toedoen van iemand anders letselschade opgelopen? Dan heeft u mogelijk recht op schadevergoeding. Wat veel mensen niet weten, is dat u hiervoor kosteloos advies kunt krijgen.

Drost Letselschade heeft eigen specialisten in huis zoals juristen, Register-Experts en zelfs artsen. Sinds 1988 zijn we daarom dé expert op het gebied van letselschade en helpen we slachtoffers met een letselschade. Een van hen is Paul Toes. Op achttienjarige leeftijd liep hij door een verkeersongeval blijvend letsel op aan zijn linker onderbeen. Bekijk zijn verhaal in de video hieronder.

Waarom Drost Letselschade?

  • 30 jaar ervaring, duizenden klanten geholpen.
  • Alle benodigde specialisten in huis.
  • Gekozen als meest succesvolle bedrijf binnen de letselschadebranche.
  • Succespercentage van 98%.

Kosteloos advies en totale ontzorging

Drost Letselschade

Drost Letselschade biedt u alle hulp bij letselschade. Met een team van betrokken letselschade-experts, juristen, artsen en een arbeidsdeskundige zorgen we voor een persoonlijke schaderegeling op maat.

We zorgen niet alleen voor de juridische afhandeling, maar begeleiden u ook persoonlijk tijdens en na de afhandeling van uw schadevergoeding. We hebben alle expertises in huis om het u zo makkelijk mogelijk te maken.
Daarnaast zijn we betrokken bij uw eventuele re-integratie en regelen wij voor u als vanzelfsprekend een toereikend voorschot op de schade om de moeilijke periode door te komen; voor u als slachtoffer kost het niets. De aansprakelijke partij betaalt ook de kosten van onze hulp aan u.

Dé experts op het gebied van letselschade

Drost Letselschade

De specialisten van Drost Letselschade zijn professionals. Het kantoor beschikt over een team van letselschadespecialisten, juristen, artsen (waaronder een neuroloog) en een arbeidsdeskundige.

In haar 25-jarige bestaan heeft Drost Letselschade een breed vertrouwen opgebouwd. Haar directeur Yme Drost kent u ongetwijfeld als letselschadeautoriteit van televisie of uit de krant. Voor meerdere spraakmakende zaken zette Drost Letselschade zich in. Denk aan de zaak van de ex-neuroloog Jansen Steur, de vuurwerkramp in Enschede of de zaken rondom het kankerverwekkende stof chroom-6.

De letselschadespecialisten van Drost zijn aangesloten bij het NIVRE, het NIS en de NVRA. De artsen zijn allen BIG-geregistreerd. Drost Letselschade pleit voor een heldere en transparante letselschaderegeling en heeft zich daarom verbonden aan het Gedragscode Behandeling Letselschade en de GOMA.

Drost helpt slachtoffers met letselschade sinds 1988

 

Drost Letselschade

Drost Letselschade is sinds 1988 de betrouwbare partner voor slachtoffers met letsel. Drost Letselschade heeft bewust gekozen voor (de kant van en de belangenbehartiging van) het slachtoffer en werkt daarom niet voor verzekeraars.

In de diverse dossiers kunt u lezen waar Drost zich de laatste jaren sterk voor heeft gemaakt. Wilt u kennismaken met een professional van Drost Letselschade, bezoek dan onze contactpagina of bel direct naar 0800-2490300.